1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Carlo in trust?!

Carlo in trust?!

 Βλέποντας την 11αδα του παιχνιδιού λέω, ένα μεγάλο ΩΧ! Τι κάνει αυτός ο άνθρωπος? Τελειώνοντας το ματς στο 95′, το μόνο που έκανα ήταν να λέω μπράβο στην έμπνευση του Ιταλού!

Τι άσο έβγαλε από τα μανίκια του και πάλι? Θα μας τρελάνει αυτός ο άνθρωπος. Ως ένας μάγος όπως ο Giacomo Bertini, ένας άλλος Ιταλός ο Carlo Ancelotti, βγάζει από τα μανίκια του διάφορα τρικς που τελικά αποδήδουν! Βέβαια πόσο θα έχεις την εύνοια των Θεών, ως ένας άλλος μυθολογικός Θεός (o Fortuna) που φέρνει την τύχη και τη μοίρα της ομάδας μας, οι άνεμοι οδεύουν προς ολοταχός στον τελικό προορισμό της κορυφής του Βεζούβιου. Αυτός ο ιταλικός παραλληλισμός προέρχεται για το χθεσινό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε απουσίες, κόντρα στο ότι δεν υπάρχει striker στην ομάδα εκτός του DCL! Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο, ο Tosun πρέπει να φύγει από την ομάδα, είναι απλά ένα άτομο που απλά πιάνει χώρο στην ομάδα και τίποτα άλλο. Πρέπει ο Marcel Brands να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού. Είναι must!

Ναι χθες κερδίσαμε με επιθετικό? τον Sigurdsson αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά και όχι δεν φταίει ο Ancelotti γι’ αυτό. Έχει δοκιμάσει τα πάντα, σ’ αυτό δεν τον αδικό, αλλά δεν βλέπει φως στην επιθετική γραμμή εκτός του DCL. Του δίνω πίστωση για την “μεταγραφή” του Iwobi. Ένας διαφορετικός παίκτης φέτος σε σχέση με πέρυσι, έχει κουμπώσει στην ομάδα και σε διαφορετικές θέσεις!

Όπως διάβασα και σχόλια από Άγγλους συνοπαδούς, το μέγιστο πρόβλημα δεν είναι καμία άλλη θέση από αυτή του επιθετικού πρωταρχικά! Εκεί πρέπει να εστιάσουμε! Η μεταμόρφωση που έχει κάνει ο coach είναι εμφατική, αλλά στο μέλλον δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το διακύβευμα των αποτελεσμάτων, πόσους λαγούς να βγάλει ο Carlo? Carlo we trust you….

Επόμενο ματς κόντρα στην Aston Villa, σε μία ομάδα που βρίσκεται στα πάνω της, να δούμε τι άλλο θα κάνουμε! Στο Villa Park από καταβολής PL έχουμε 4 νίκες και 13 ήττες. Τελευταία μας νίκη ήταν το 2016 με 1-3 (Funes Mori, Lennon, Lukaku).

αφησε ενα σχολιο