1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Keane & Lemos

Keane & Lemos

Το μεταγραφικά είναι τα μόνα που απασχολούν την ειδησεογραφία της Έβερτον αυτές τις μέρες με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών να εστιάζουν σε 2 κεντρικούς αμυντικούς.

   Αρχικά ο γνωστός στόχος είναι αυτος του Michael Keane ο 24χρονος κεντρικός αμυνικός δεν έχει σταματήσει να απασχολεί το μεταγραφικό ρεπορταζ της ομάδας (διαβάστε εδώ και εδώ.)Τα νεότερα σε αυτη την περίπτωση είναι, ότι η ομάδα θέλει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του ως το τέλος της εβδομάδας.Με την ομάδα μας να είναι έτοιμη να κατθέσει μια πρόταση ύψους 25 εκατ. λιρών και την Μπέρνλι να μην θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο μια και μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

   Μπορεί, ο Keane να είναι πρώτη επιλογή αλλά στο στόχαστρο βρίσκεται ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός ο 21ετών Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Λάς Πάλμας Mauricio Lemos.Ο Lemos(βίντεο κάτω) είναι 21 ετών εντυπωσίασε φέτος με την Ισπανίκη ομάδα έχοντας 23 συμμετοχές και 5 γκολ ενω έχει παρα πολλές συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ουρουγουάης (22 συμμετοχές με την U20 και 23 συμμετοχές με την U23) γράφεται ότι μπορεί να αποκτηθεί αν πληρωθει η ρήτρα ύψους 26 εκατ. λιρών.

αφησε ενα σχολιο