1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. March for glory

March for glory

Καλή χρονιά σε όλους συνοπαδοί μου και εύχομαι το 2020, πολλές χαρές με ιταλική σφραγίδα! Προχθές γνωρίσαμε την ήττα από την Manchester City, εντάξει δεν τρέχει και κάτι, really τώρα.Ότι παίρναμε από αυτό το παιχνίδι μόνο κερδισμένοι θα ήμασταν και να που είμαστε τελικά. Κερδίσαμε το πείσμα να γυρίσουμε το ματς με πείσμα και μαχητικότητα.

Και τώρα μετράμε αντίστροφα το χρόνο για το ματς με τη Liverpool στο FA Cup την Κυριακή το απόγευμα. Λέτε μωρέ……? Why not? Αν φοβάμαι λέεειι, επουδενί! Τι να φοβηθώ το 5-2? Ε και? Οι πρώτοι είμαστε ή οι τελευταίοι (χαχαχα). Ένα καινούριο παιχνίδι και μάλιστα knock-out. Κερδίζεις? Πάμε παρακάτω, χάνεις? Σπίτι σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Ισοπαλία?? έχουμε μία second chance στο Goodison.

Η ομάδα έχει αλλάξει 360 μοίρες, έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες του ο Calvert-Lewin, ναι αυτός, που όλοι λέγαμε ήμαρτον και κάναμε προσευχές να πετύχει στόχο, όχι να βάλει γκολ, το ξαναλέω να πετύχει στόχο εντός τέρματος. Έχει βάλει 8 γκολ σε 19 αγώνες που σημαίνει  ότι ανά 153′ βάζει γκολ, ο οποίος σε 15 αγώνες είχε βάλει 3 γκολ!!!!!!Και ο οποίος να το τραβήξω κι άλλο και στους 3 αγώνες που είχε πετύχει “touchdown” η ομάδα είχε χάσει 3/3!!!! Τώρα? Σε 6 αγώνες έχει πετύχει 5 τεμάχια!!!!!Και μαντέψτε, σε όλα κερδίσαμε!

Πάμε παρακάτω, η άμυνα έγινε γρανιτένια, πως το λένε, μπετόν αρμέ ρε παιδί μου, στις πρώτες 15 αγωνιστικές μας φιλοδώρησαν με 22 παστέλια!!!!!!Κοινώς…αγώνας και γκολ…..Ενώ σε 6 αγώνες από την Duncan εποχή και έπειτα με ομάδες top δεχτήκαμε μόλις 5 και στα οποία κάναμε μόνο μία ήττα προχθές! Οπότε φίλοι συνοπαδοί μου, τι να φοβηθούμε? Πάμε για το διπλό, γιατί ναι είναι εφικτό, δύσκολο σίγουρα αλλά όχι ανέφικτο! COYB

αφησε ενα σχολιο