Thanks God

 Ευτυχώς την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτήσαμε των Godfrey (Thnx God) και ναι είναι η πιο ακριβή μεταγραφή για την ομάδα μας με 27,5 εκατ. pounds… Ναι ναι αμυντικός μας βγήκε το πιο ακριβό λαχείο…Anyway το παιδί δεν το ξέρω, δε θα πω ψέματα, όμως διαβάζοντας διάφορα βρετανικά media διάβασα πολύ καλά σχόλια για τα αμυντικά του καθήκοντα και μακάρι να δέσει με τον Keane και να είναι ένα αχτύπητο δίδυμο!

Κλείνοντας τις 4 πρώτες αγωνιστικές είμαστε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα (πρώτη φορά γράφω άρθρο σε παύση πρωταθλήματος και βρισκόμαστε στην 1η θέση, μάλλον πρέπει να το καρφιτσώσω  στα αρχεία μου γιατί δεν ξέρω στην επόμενη διακοπή σε τι θέση θα είμαστε, μακάρι να είμαστε ακόμα 1οι…αλλά καταλαβαίνεται τη λαχτάρα μου). Κακά τα ψέματα έχουμε παίξει πολύ όμορφο και γήινο ποδόσφαιρο μετά από τα χρόνια του ex Martinez πριν πολλά πολλά χρόνια! Δε θέλω να κάνω συγκρίσεις, όμως θα κάνω γιατί είμαστε αυτή τη στιγμή στην κορυφή και όχι μόνο ονειρευόμαστε την Ευρώπη πιο καθαρά από την τότε εποχή αλλά είμαστε και στην κορυφή κιόλας! Τότε καταφέραμε και βγήκαμε 5οι και για λίγο χάσαμε το τραίνο του Champions League, φέτος για να δούμε? Στις 4 πρώτες αγωνιστικές του 2013-14 είχαμε αντίστοιχα 3 ισοπαλίες και 1 νίκη (Norwich (A) 2-2, West Brom 0-0, Cardiff (A) 0-0 και Chelsea 1-0), όπως βλέπεται οι οιωνοί είναι καθαρά υπέρ μας, θέλετε και άλλο παράδειγμα, καλύτερο? Έχω…Πάμε πίσω στο μακρινό 2004-05 εποχή Moyes βγήκαμε 4οι, όπου είναι μακράν στα νεότερα μας χρόνια η καλύτερη με διαφορά πορεία μας στην PL…Τις 4 πρώτες αγωνιστικές είχαμε 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (πάμε να δούμε ποιες  αντιμετωπίσαμε Arsenal 1-4, Crystal Palace (A) 3-1, West Brom 2-1 και Man. Utd (A) 0-0). Όπως αντιλαμβάνεστε έμεις έχουμε το απόλυτο 4/4 που δεν έχει συμβεί αυτό εκτός των εποχών των παγετώνων.

Δε θέλω να αναθαρρήσουμε όμως και να θεωρούμαστε το φαβορί για την κατάκτηση, γιατί δεν είμαστε κακά τα ψέματα…Αντικειμενικά δεν έχουμε τον πάγκο που αρμόζει για να είμαστε στην κορυφή, αν για παράδειγμα τραυματιστεί ο DCL ποιος? Παρόλα αυτά να χαρούμε την παραμονή μας στην κορυφή να βλέπουμε τα παιχνίδια 1 προς 1 είτε παίζουμε με τη Liverpool είτε με την Kiddermister… Διαβάζοντας πολλά άρθρα είτε ελληνικά είτε βρετανικά είτε ακόμα και γαλλικά άρθρα, τονίζουν πως η Everton είναι η έκπληξη της φετινής PL και είναι ομάδα fun to watch, όμως σε κανένα άρθρο δεν διάβασα τη λέξη φαβορί για τίτλο! Ένα άρθρο της L’ Equipe αναφέρει ότι τα ζαχαρωτά μπορεί να γίνουν νέα Leicester, όχι φυσικά ως όνομα γιατί δεν συγκρινόμαστε προφανώς αλλά είμαστε πολύ μακριά ακόμη γι’ αυτό! Και ναι παρά τις 7αρες και τις 5αρες φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος είναι Liverpool & Man. City! Σε 10 μέρες παίζουμε το ντέρμπι του Merseyside, δυστυχώς χωρίς κόσμο, όμως εκεί θα φανεί από την ομάδα μας τι απίδια πιάνει ο σάκος! 

ΥΓ. Στις εκπομπές και αν δεν κάνω λάθος στην 1η εκπομπή αναφέρω ότι θα πηγαίναμε τραίνο με 4 στα 4 μέχρι το ντέρμπι, όπερ και συνέβει… Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα με επόμενο στόχο να είναι ένα ακόμα αήττητο μέχρι το ντέρμπι με την Utd..

ΥΓ2. Αντικειμενικά χωρίς παρωπίδες η ομάδα που μου έχει προκαλέσει εντύπωση και είναι πολύ καλή και ναι
τη φοβάμαι ως αντίπαλο είναι η Leeds! Την παρακολουθώ από πέρυσι, εεε σε 2 χρόνια να ξέρετε ότι το BIG SIX θα αλλάξει χέρια, ήδη για μένα έχει αλλάξει αν και είναι νωρίς αυτό θα φανεί με την πάροδο του χρόνου… Μέσα στο γκρουπ αυτό θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε εμείς, η Leicester και η Leeds, το ποιοι θα αποχωρήσουν θα το διαπιστώσουμε σύντομα με όσους δεν τραβήξουν το κουπί…όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου!

αφησε ενα σχολιο