1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ;

 O Sean Dyche μίλησε στο talksport και εξήγησε μεταξύ άλλων τον λόγο που έμοιαζε κάπως σκυθρωπός στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ ακόμα και όταν όλα είχαν τελειώσει και η Έβερτον παρέμεινε στη Πρέμιερ λιγκ.

 Ο 51ετών Άγγλος τεχνικός εξήγησε ότι ήταν πάντα σίγουρος ότι θα κέρδιζε τη Λιντς και τη Λέστερ και η ομαδα θα παρέμενε . «Είχα απόλυτη πίστη όταν φτάσαμε εκεί», είπε. «Είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, οι επιθετικοί δεν ήταν σε φόρμα, δεν είχαμε μπακ, έπρεπε να αλλάξουμε σχήμα. Από την άλλη πλευρά, επειδή αυτές οι αποφάσεις λήφθηκαν νωρίς, μπορούσαμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα, οπότε μπήκα στο παιχνίδι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι».

 Συζητώντας για την μέρα του αγώνα στο Μέρσεϊσαϊντ, συνέχισε: «Δεν ήξερα ότι θα ήταν με ένα μαγικό γκολ, όπως ήταν αυτό που έκανε τη δουλειά, αλλά ήταν νευρικό και ήταν δύσκολο. Όπως είπα αφού δεν υπήρχε δόξα για μένα, όταν τελειώνει, φυσικά, είμαστε η Έβερτον, αυτά είναι άσχημα παιχνίδια, είναι πραγματικά πολύ δύσκολα παιχνίδια, πολύ βαριά για τους παίκτες. τους μάνατζερ και φυσικά η βάση των φίλων της ομάδας, αλλά όταν το καταλαβαίνεις είναι ένα ένδοξο συναίσθημα».

 Όταν ήρθε το σφύριγμα της λήξης, πυροτεχνήματα και πανηγυρισμοί χαιρέτησαν τη νίκη, αλλά ο Dyche ξέρει ότι η μισή-σεζόν του δεν ήταν αρκετά καλή. «Περιμένω περισσότερα από τους παίκτες της Έβερτον και από τον εαυτό μου, οπότε περιμένω να μην είμαστε σε αυτή τη θέση», εξήγησε. «Νόμιζα ότι κάναμε πολλή δουλειά για να μην βρεθούμε σε αυτή τη θέση, υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί και αποβολές και όλα αυτά, αλλά σκεφτόμουν περισσότερο «Τι πανηγυρίζεις αλήθεια; Είμαστε η Έβερτον και είμαι προπονητής της Έβερτον, δεν το πανηγυρίζω απλώς το προσπερνάω, δεν πήγα εκεί για να κάνω αυτό. Φυσικά, είναι πιο μακροπρόθεσμη δουλειά να το αναδιαμορφώσεις, να το αναδιαμορφώσεις και να προχωρήσεις μπροστά ξανά».

αφησε ενα σχολιο