Άρθρα

  1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

 Ακόμα ένα μέλος του ρόστερ ο Asmir Begovic αποχαιρέτησε τους φίλους της Έβερτον, με ένα ζεστό μήνυμα στο twitter. Μετά τους Conor Coady, Ruben Vinagre, Yerry Mina είναι ο τέταρτος παίκτης που το συμβόλαιο του έληξε και επίσημα πλέον γνωρίζουμε, ότι δεν θα συνεχίσει με την ομάδα μας. Μια και  άλλα συμβόλαια λήγουν, αλλά υπάρχουν και κάποια έγκυρα δημοσιεύματα σχετικά με το υπάρχον ρόστερ, για παίκτες που πιθανόν να φύγουν. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες, ότι η ομάδα προχωράει σε...
Διαβάστε Περισσότερα

TO ANTIO ΤΟΥ YERRY MINA

 Το αντίο του Yerry Mina στην Έβερτον ήταν ήδη προδιαγεγραμμένο. Το είχε αναγγείλει ο ίδιος πριν το τελευταίο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ, λέγοντας ότι έχουμε μια αποστολή που πέτυχε εν πολλοίς χάρη στην δικιά του βοήθεια.Το ξέραμε και όλοι οι φίλοι της Έβερτον, ότι παρόλο που η αξία του μέσα στο γήπεδο ήταν αδιαμφισβήτητη, οι πολλοί τραυματισμοί δεν ήταν δυνατόν να του επιτρέψουν να μείνει στην ομάδα. Ο ίδιος μας αποχαιρέτησε με ένα όμορφο μήνυμα στο instagram.

2 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ-1 ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ 1 ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 Η Έβερτον της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει να διαμορφώνεται ένα σημαντικό κομμάτι είναι και αυτό των αποχωρήσεων.Με την Έβερτον να μετράει ήδη 3 παίκτες μείον και μια ανανέωση.