1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-0 (ΕΣΠΑΣΕ Η

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-0 (ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΤΑΡΑ)

 Με μια φανταστική εμφάνιση και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Jarrad Branthwaite και Calvert-lewin. Η Έβερτον κέρδισε επιτέλους την Λίβερπουλ στο Goodison park και έσπασε μια κατάρα που κρατούσε από το 2010. Σχεδόν τελείωσε την υπόθεση παραμονή και έκοψε τα όνειρα για πρωτάθλημα των γειτόνων.

 Η Έβερτον ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι είχε από την αρχή της ευκαιρίες της με τον Doucoure στο 3′ να στέλνει την μπάλα άουτ . Γλύτωσε λίγο αργότερα από πέναλτι που έκανε ο Allison στον Calvert-lewin μια και ο φορ της ομάδας μας ήταν οφ-σαίντ.Στο 10′ ο Godfrey έσωσε στην γραμμή την καλύτερη ευκαιρία της Λίβερπουλ. Με την ομάδα μας να δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες με  κεφαλιές των Godfrey,Calvert-lewin και Tarkowski. Οι γείτονες δεν θα μπορούσαν να γλιτώνουν για πάντα και στο 27′ ο Branthwaite εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Konate και άνοιξε το σκορ. Η Λίβερπουλ πίεσε ως το ημίχρονο αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό και σήμερα Pickford.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ πίεσε αλλά χωρίς να είναι ουσιαστικά επικίνδυνη. Η Έβερτον έβγαινε ξανά επικίνδυνα στην αντεπίθεση σε μια από αυτές κέρδισε ένα κόρνερ και βρήκε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Calvert-lewin στο 58′ μετά την εκτέλεση του McNeil. Η Λίβερπουλ δεν έδειχνε να έχει δυνάμεις για να κυνηγήσει κάτι και η ομάδα μας έχασε και ακόμα ένα γκολ σε προσπάθεια του McNeil. Με μοναδική πραγματικά επικίνδυνη στιγμή για την Λίβερπουλ ένα δοκάρι του Diaz.

 Αξίζει να σταθούμε στην εξαιρετική εμφάνιση σχεδόν όλων των παικτών με εντυπωσιακούς τους Pickford, Branthwaite και Calvert-lewin και σχεδόν κανένα να μην υστερεί.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο