1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο NEIL MAUPAY(ΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο NEIL MAUPAY(ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ)

 Στην φετινή Έβερτον δεν τολμάμε να πούμε ότι μια μεταγραφή είναι τελειωμένη μέχρι να δούμε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας που ευτυχώς μόλις πριν λίγη ώρα έγινε.

 Το σήριαλ του επιθετικού τελείωσε με την Έβερτον να αποκτάει τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό Neal Maupay. O Maupay υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την Έβερτον δεν ανακοινώθηκε επίσημα το ποσό που στοίχισε η μεταγραφή του φήμες νωρίτερα σήμερα μιλούσαν για ένα ποσό της τάξεως 10-12 εκατομμυρίων λιρών.

 Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον ο Neal Maupay είπε : “Η Έβερτον είναι ένας μεγάλος σύλλογος με απίστευτους οπαδούς και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ“. είπε ο Maupay στο evertontv.Αισθάνεται καταπληκτικά. Ήταν μια εύκολη επιλογή για μένα όταν άρχισα να μιλάω με την ομάδα. Ήξερα αμέσως ότι ήθελα να παίξω για την Έβερτον και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει. Είμαι ενθουσιασμένος και είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για την Έβερτον. Αυτό θέλουν οι οπαδοί  θέλουν παίκτες έτοιμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και έτοιμους να πολεμήσουν Όταν πατάω στο γήπεδο, θα τρέχω, θα κάνω τάκλιν, θα προσπαθήσω να κάνω ασίστ και να σκοράρω. Ό,τι χρειάζεται η ομάδα, θα το κάνω, γιατί θέλω να είμαι επιτυχημένος και θέλω να κερδίσει η ομάδα μου.

ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ

  Διαβάζοντας τα στατιστικά της περασμένης σεζόν μπορούμε να δούμε ότι ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Μπράιτον δεν σκοράρει πολύ.Το στυλ του Γκράχαμ Πότερ βασίζεται στην κατοχή. Η Μπράιτον παίζει αυτό το είδος ποδοσφαίρου που απαιτείται ένας επιθετικός που ξέρει να πασάρει και να δέχεται την μπάλα.  Ο Maupay είχε ένα καλό ποσοστό σε ολοκληρωμένες πάσες. Το 77,6% του θα ήταν εντυπωσιακό στις περισσότερες θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ακόμη περισσότερο εντυπωσιακό όταν η συντριπτική πλειονότητα των πασών του γίνονται ψηλά, σε στενούς χώρους ανάμεσα στις αντίπαλες αμυντικές γραμμές όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για λάθη. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Maupay είναι ότι λαμβανε 8,5 μέσο όρο πάσες ανά παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ήταν εκεί για να στηρίξει τους συμπαίκτες του όταν έβγαιναν μπροστά και έβρισκε χώρο για να δεχθεί την μπάλα και να συνδέσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση. Ο Maupay είναι επίσης ένας ικανός ντριμπλέρ με ποσοστό επιτυχίας 59,2%. Όμως η κύρια δύναμη παιχνιδιού του Maupay είναι το πρέσινγκ που ασκεί στους αντίπαλους αμυντικούς Με 20,1 πιέσεις ανά 90 λεπτά πέρυσι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πιέσει ψηλά.

https://www.youtube.com/watch?v=zPHwkg7JLRM

αφησε ενα σχολιο