1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 Αναστάτωση δημιούργησε ένα χθεσινό δημοσίευμα των New York Times που ισχυρίζεται  ότι η μελλοντική εξαγορά των μπλε από την 777 partners την εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι είχε σταματήσει.

 Σύμφωνα με τον δημοσίευμα η 777 partners δεν ήταν σε θέση να παράσχει ελεγμένα οικονομικά έγγραφα σε μια κυβερνητική ρυθμιστική αρχή που θα εγκρίνει τελικά τη συμφωνία, την Financial Conduct Authority. Το ρεπορταζ προσθέτει: “Εάν η εταιρεία δεν παράσχει τα ζητούμενα οικονομικά στοιχεία ή μια αποδεκτή εξήγηση, η προτεινόμενη εξαγορά της Έβερτον μια συμφωνία που περιλαμβάνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε υποτιθέμενο χρέος και μια πολυπόθητη θέση στο πλουσιότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο – θα μπορούσε να καταρρεύσει.

 Λίγες ώρες αργότερα το απόγευμα της Τετάρτης, 777 partners απάντησαν επιμένοντας ότι έχουν υποβάλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα σύμφωνα με τα αιτήματα της Αρχής Οικονομικής Συμπεριφοράς. Μια δήλωση του 777 Partners έγραφε: «Έχουμε υποβάλει όλη τη σχετική τεκμηρίωση στην FCA σύμφωνα με τα αιτήματά τους και τους ενδεικτικούς χρόνους. Οι ρυθμιστικές διαδικασίες σε σχέση με την προτεινόμενη απόκτηση της Έβερτον πρέπει να έχουν τον κατάλληλο χρόνο και χώρο για να συνεχίσουν την πορεία τους ιδιωτικά.”

αφησε ενα σχολιο