1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ

 Είναι απλά μια πρόβλεψη, εύχομαι ειλικρινά να βγω ψεύτης αλλά νομίζω πως δεν θα τα βρούνε.

 Γνωρίζετε ότι δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Ισπανού προπονητή, όμως είναι ξεκάθαρο τι θέλει από τους παίκτες του.Ειδικά στην άμυνα βλέπουμε μια Έβερτον να πιέζει ψηλά και να προσπαθεί να κερδίσει την μπάλα απο τους αντιπάλους.

 Ο Κολομβιανός είναι “αιώνες” μακριά απο αυτή την αμυντική φιλοσοφία του Benitez.Όποιος έχει παρακολουθήσει ελάχιστα ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει την λογική βεντέτας του 30χρονου. Λογική που λέει πάνω κάτω “αφεντικό εγώ είμαι για επίθεση τα άλλα είναι για τους χαμάληδες”. Είναι μια νοοτροπία που ο James Rodriguez τι είχε και θα την έχει πάντα.Δεν την έβγαλε απο πάνω του ούτε όταν ήταν στην Ρεάλ, για αυτό και δεν τα πήγε σχεδόν με κανένα προπονητή πλην Ancelotti.

 Τι περιμένουμε λοιπόν να γίνει στην συνέχεια.;Προσωπικά εγώ περιμένω να συνεχίσει να κάνει τον τουρίστα με τις 200 χιλιάδες λίρες που παίρνει την εβδομάδα.Ο Benitez θα συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα ως καθόλου, μια και δεν θα ανταποκρίνεται στα θέλω του.Το παραμύθι θα συνεχιστεί ως το καλοκαίρι του 2022 που εκτός απροόπτου θα φύγει απο την Έβερτον.

αφησε ενα σχολιο