1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ

 Η Έβερτον προετοιμάζεται για τη διαδικασία προσφυγής κατά της απόφασης της Πρέμιερ λιγκ, να αφαιρέσει 10 βαθμούς στην ομάδα λόγω παραβίασης των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας και αποφάσισε να πάει πιο δυναμικά στην έφεση.

 Η Έβερτον έχει προσλάβει τον Laurence Rabinowitz KC(φώτο αριστερά) πριν εκδικαστεί η έφεσή της ομάδας κατά την απόφαση της Πρέμιερ λιγκ και την αφαίρεση -10 βαθμών. Ο Rabinowitz είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Super-silk το ψευδώνυμο μπορεί να ακούγεται ακατανόητο για τους Έλληνες, αλλά το silk=μετάξι προέρχεται από τις μεταξωτές τουαλέτες που φορούν στο δικαστήριο οι δικηγόροι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Είναι κατανοητό ότι ο Rabinowitz θεωρείται ένας από τους καλύτερους δικηγόρους στην Αγγλία και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του συλλόγου να αμφισβητήσει την τιμωρία, για την παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League πιο δυναμικά όταν η υπόθεση ξανασυζητηθεί στο εγγύς μέλλον. Ο Rabinowitz είναι ειδικός σε εμπορικές διαφορές και θα ηγηθεί της έφεσης μαζί με τον James Segan KC, ο οποίος συνεργάστηκε με την Έβερτον στην αρχική ακρόαση. Η Έβερτον δεν μπορεί να υποβάλει νέα στοιχεία στην έφεσή της, αλλά μπορεί να υποστηρίξει λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία και τα πρόσωπα που την εκδίκασαν.

αφησε ενα σχολιο