1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ 10ΑΡΙ ΣΤΟ

ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ 10ΑΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

Οι μεταγραφικές φήμες αυξάνονται όσο περνάνε οι μέρες με 2 μέσους να απασχολούν αυτές τις μέρες το ρεπορταζ της Έβερτον, έναν εξτρεμ και ένα δεκάρι .

 Η Έβερτον έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του εξτρεμ της Μπέρνλι, Maxwell Cornet σύμφωνα με το 90min. Σύμφωνα με τα δημοσίευμα  υπάρχει «τεράστιο» ενδιαφέρον για τον διεθνή εξτρεμ απο την Ακτή Ελεφαντοστού μετά τον υποβιβασμό των Clarets. Η Γουέστ Χαμ, η Νιούκαστλ, η Μπράιτον, η Γουλβς, η Κρίσταλ Πάλας, η Λέστερ και η Φούλαμ ήρθαν επίσης σε επαφή, οπότε φαίνεται ότι η μάχη θα είναι σκληρή για την υπογραφή του. Ο Cornet υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο στην Μπέρνλι από την Λυών, για 15 εκατομμύρια ευρώ. Παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του έκανε μια καλή σεζόν φέτος με 28 εμφανίσεις και 9 γκολ. Ένας επιπλέον λόγος που οι σύλλογοι κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν πολλά χρήματα, καθώς όπως λέγεται υπάρχει μια ρήτρα υποβιβασμού για τον παίκτη που ενεργοποιείται με ένα ποσό της τάξης των 17,5 εκατομμυρίων λιρών .

https://www.youtube.com/watch?v=UUBh-1NbDYo

 Ένα όνομα που έχουμε διαβάσει αρκετές φορές αφορά  τον 21ετών Ουαλό Brennan Johnson που ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και θα προσπαθήσει να κερδίσει με την ομάδα του την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή. O Lampard θέλει να ενισχύσει τις επιθετικές του επιλογές και ο 21ετών επιθετικός χαφ της Φόρεστ ήταν μια αποκάλυψη για τη Φόρεστ αυτή τη σεζόν. Έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει σερβίρει 9 ασίστ σε 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν την Κυριακή. Η Φόρεστ αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ Τάουν στον τελικό των πλέι οφ της Championship και αν η ομάδα του κερδίσει είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει μια και είναι αρκετά αφοσιομένος στην Φόρεστ. Στο ρεπορτάζ λένε ότι θα του προσφερθεί μια νέα συμφωνία για να αντικατοπτρίζει τη θέση του ως παίκτης της Premier League. Ωστόσο, αν χάσουν, η πόρτα είναι ανοιχτή για την Έβερτον. Παρά την πίστη του στην Φόρεστ, ο Τζόνσον θα μπει στον πειρασμό να κάνει το βήμα προς τα πάνω.


 

αφησε ενα σχολιο