1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;

  Μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψη του Rafa Benitez άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για αντικατάσταση του.

 Οι φίλοι της ομάδας είναι αναστατωμένοι από τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα. Καθώς βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές εδώ και μια πενταετία που η ομάδα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα αξιόπιστο σύνολο ώστε να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά εισητήρια. Τα οργισμένα μηνύματα των Εβερτόνιανς ολοένα και αυξάνονται στο διαδίκτυο. Δεν είναι απίθανο ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα να φέρει έντονες αντιδράσεις στο Goodison park την ερχόμενη Κυριακή. Παρόλο που ο Ισπανός τεχνικός έχει κληρονομήσει ένα ελλειπέστατο σύνολο χωρίς την δυνατότητα δομικών αλλαγών που χρειάζεται η ομάδα.

 Η Έβερτον φέρεται να έχει «πρόσφατη» επαφή με τον προπονητή της Αϊντχόφεν, Roger Schmidt. Οι 3 συνεχόμενες  ήττες σε τέσσερις αγώνες  έχουν συσσωρεύσει πίεση στον Ισπανό προπονητή αλλά και γενικότερα στην διοίκηση της Έβερτον. Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας BILD, η Έβερτον και η Τότεναμ έχουν έρθει σε επαφή με τον 54χρονο τεχνικό. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε σε αυτή την χρονική στιγμή ότι η Έβερτον θα προχωρούσε στην απόλυση του Rafa Benitez. Ειδικά για έναν σχετικά άσημο Γερμανό προπονητή αλλά αν τα αποτελέσματα και η πίεση συνεχίσει να συσσωρεύεται τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί

 Ο Γερμανός τεχνικός της Αϊντχόφεν μετά την ξεκίνημα τις καριέρας του από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών στην Γερμανία. Μετακόμισε στην Αυστρία και κατέκτησε το ντάμπλ με την Ρεντ Μπουλ Σαλτσμπουργκ  το 2013/14. Τον Απρίλιο του 2014 πήγε στην Μπάγερν Λεβερκούζεν όπου μετά από σχεδόν τρία χρόνια απολύθηκε μετά από μια βαριά ήττα από την Ντόρτμουντ. Τον Ιούνιο του 2017, ανακοινώθηκε ότι ο Schmidt εντάχθηκε στην ομάδα της κινεζικής Super League, Beijing Sinobo Guoan με συμβόλαιο δυόμισι ετών. Στις 31 Ιουλίου 2019, απολύθηκε από το Beijing Sinobo Guoan. Με την κινέζικη ομάδα κατέκτησε το κύπελλο Κίνας το 2018. Όταν απολύθηκε το 2019 εκατοντάδες φίλοι της ομάδας πήγαν στο αεροδρόμιο σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό. Τον Μάρτιο του 2020 ανέλαβε την Αϊντχόφεν και προσπαθεί να ανατρέψει την παντοκρατορία του Άγιαξ. Στα θετικά του η κατάκτηση του Σούπερ καπ Ολλανδίας με το εμφατικό 4-0 επί του Άγιαξ.

 

 

αφησε ενα σχολιο