1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΚΡΙΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ

Η ΚΡΙΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ

Η Έβερτον παραμένει  σήμερα η ομάδα με τις περισσότερες απουσίες λόγω τραυματισμών. Στο football insider ανέλυσαν λίγο παραπάνω το θέμα και συνομίλησαν με τον εμπειρογνώμονα τραυματισμών Ben Dinnery.

 Ο Dinnery ο οποίος διευθύνει τον ιστότοπο Premier Injuries έχει ιστορικό στην ιατρική καθώς και στην ανάλυση δεδομένων. Την στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές η Έβερτον έχει εκτός μάχης τους Fabian Delph, Dominic Calvert-Lewin, Richarlison, Seamus Coleman, Jean Philippe Gbamin και Andre Gomes .To Football insider ρώτησε τον  Dinnery πως αντιμετωπίζονται τόσο μεγάλες κρίσεις τραυματισμών από τις ομάδες.

  Ο Dinnery ισχυρίζεται ότι ελίτ κλαμπ όπως η Έβερτον έχουν τους διαθέσιμους πόρους για να διαχειριστούν το πλήθος των απουσιών. “Δίνονται τεράστια χρηματικά ποσά“, είπε στον ανταποκριτή του Football Insider, Adam Williams. “Στην σύγχρονη εποχή, χρειάζονται περισσότερα από ένα άτομα για να δημιουργήσουν ένα ιατρικό τμήμα. «Μιλάμε γιατρούς, φυσικούς, θεραπευτές μαλακών ιστών, προπονητές αποκατάστασης, επικεφαλής ανάρρωσης, αθλητικούς επιστήμονες, προπονητές δύναμης και προετοιμασίας.Μπορεί να υπάρχουν πάνω από 30 μέλη προσωπικού και να συνεργάζονται με δύο ή τρεις παίκτες κάθε φορά.”

  Συνέχισε λέγοντας “Οπότε ναι, η Έβερτον μπορεί να έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά η συνεργασία με παίκτες δεν γίνεται πια μεμονωμένα. Στα χαμηλότερα πρωταθλήματα μπορεί να υπάρχουν λιγότερα άτομα. Βλέπουμε άτομα σε ιατρικά τμήματα να πρέπει να παίζουν όλους τους ρόλους. Αλλά σε ομάδες υψηλού επιπεδου της Πρέμιερ λιγκ όπως η Έβερτον έχουν αρκετούς πόρους. Έτσι μπορούν να  αντιμετωπίσουν αυτόν τον ατυχέστατα μεγάλο όγκο τραυματισμένων”

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο