1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ

 Ξανά έντονη κριτική σε λιγότερο από ένα μήνα για τον Tom Davies που οι επιλογές του στοιχίζουν στην ομάδα αλλά διαβάστε ακόμα και τι δήλωσε ο Townsend για τον πανηγυρισμό αλα Ronaldo μετά το παιχνίδι.

Πολλοί φίλοι της Έβερτον άσκησαν έντονη κριτική στον Tom Davies για την φάση του 85′. Όταν αντί  να σουτάρει προτίμησε να πασάρει στον Mina που σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφ-σαίντ. Ο γεννημένος στο Λίβερπουλ προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, είχε την μεγάλη ευκαιρία να σκοτώσει το παιχνίδι αλλά η επιλογή του δεν ήταν και η καλύτερη. Το γεγονός που επιτείνει την κριτική είναι ότι πριν λίγες μέρες, έχασε το πέναλτι με την ΚΠΡ. Κάτι που στοίχισε τον αποκλεισμό της ομάδας από το Λίγκ καπ.

Οι φίλοι της ομάδας δεν ήταν ευγενικοί μαζί του, μετά την νέα κακή του επιλογή. Υπήρχαν ακόμα και ειδικοί του ποδοσφαίρου όπως o Ian Wright και ο Michael Owen άσκησαν κριτική στον Davies. Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και παρουσιαστής είπε.Πιθανότατα έχει τεράστια έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του αυτή τη στιγμή. Θέλει να είναι τέλειος αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. “ Ενώ και ο Mιchael Owen (πρώην της Γιουνάιτεντ) είπε. “Έμεινα έκπληκτος. Νόμιζα ότι ο (Davies) έπρεπε να είχε σουτάρει. Μπορείτε να δείτε πόσο οριακό ήταν (να βγει οφσάιντ). Αυτό θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι.”

Αρκετοί θεώρησαν τον πανηγυρισμό του Andros Townsend μετά το γκολ που πέτυχε ασέβεια προς τον Cristiano Ronaldo. Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο εξτρέμ της ομάδας διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.Ο Άγγλος εξτρεμ δήλωσε  “Μεγάλωσα βλέποντας τον Cristiano Ronaldo. Πέρασα ώρες στο προπόνηση προσπαθώντας να εκτελέσω τις τεχνικές του. Ίσως θα έπρεπε να είχα ξοδέψει λίγο περισσότερο στον πανηγυρισμό γιατί δεν ήταν εξαιρετική εκτέλεση.Αλλά όχι δεν ήθελα να ήμουν ασεβής προς τον Cristiano είναι τιμή να είμαι στο ίδιο γήπεδο με αυτόν.” Μάλιστα το γεγονός ότι οι δύο παίκτες αντάλλαξαν φανέλες μετά το παιχνίδι δείχνει ότι και ο Πορτογάλος δεν κράτησε κακία στον Townsend.

 

αφησε ενα σχολιο