1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η πώληση και το

Η πώληση και το level up

 Αυτή την εβδομάδα λογικά θα ανακοινωθεί το deal με την 777 Partners να εξαγοράζουν το μερίδιο του Moshiri και έχοντας την εκδίκαση για την μείωση της ποινής…

 Αυτή η εβδομάδα κατ’ εμέ πιστεύω πως θα είναι μία νέα αρχή για τον οργανισμό της Everton! Το restart έχει ξεκινήσει  ήδη με το ματς κόντρα στη Nottingham Forrest, ελπίζω πριν το ματς με την Newcastle να έχει ανακοινωθεί η πώληση στην 777 Partners και η συνέχεια είναι τα 2 ματς με Newcastle και Chelsea!

 Να τονίσω ότι όπως έχουμε ήδη αναφέρει στα social media, έχουμε κληρωθεί στο FA Cup με την Crystal Palace, την οποία δεν τη θεωρώ αποτρεπτική κλήρωση και εξηγούμεθα!

 Ο κύριος με Κ κεφαλαίο Dyche έχει δημιουργήσει μία ομάδα να είναι νικήτρια μέσα στο χορτάρι! Δεν είναι μόνο οι νίκες, αλλά και η μπάλα που παίζει η ομάδα! Με την Burnley συνήθως έπαιζε με αμυντικό σύστημα, εδώ με την Everton προσέχει πολύ στα νότα του αλλά ο τρόπος που ξεδιπλώνεται είναι επιθετικό..

 Οπότε αν εφόσον πάνε όλα καλά, λογικά θα περάσουμε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, που στην παρούσα φάση να σας πω και την αλήθεια μου είναι πως δεν φοβάμαι καμία ομάδα, ακόμα και τη City.

 Οπότε με τη φετινή χρονιά της Έβερτον στο πρωτάθλημα και εφόσον πάρουμε πίσω τους βαθμούς που χάσαμε, νομίζω πως μπορούμε να χωρέσουμε 3 διοργανώσεις στη μασχάλη μας, δηλαδή πρωτάθλημα, κύπελλο και λιγκ καπ. Και όλα αυτά με ένα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ πάρουμε πίσω τους 3 βαθμούς διότι μετράει αρκετά το πόσο θα κυνηγάμε την σωτηρία μας!

COYB…

αφησε ενα σχολιο