1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

 Οι διαμαρτυρίες δεν είχαν τελειωμό χθες στο Goodison park μετά την πικρή ήττα από την Άστον Βίλα. Αρκετοί φίλοι της ομάδας συμμετείχαν στην καθιστική διαμαρτυρία με την ένταση να μεταφέρεται παντού στο Goodison park.

  Ο κόσμος της ομάδας έστρεψε την οργή του στην διοίκηση του συλλόγου με επίμονες κραυγές «Sack the board» (σε  μετάφραση απολύστε το διοικητικό συμβούλιο) και μια ποικιλία από πανό που έκαναν ξεκάθαρη την απογοήτευσή τους. «Θέλουμε τον σύλλογό μας πίσω», τραγούδησαν οι φίλοι της ομάδας. Νωρίτερα ενώ ένα αεροπλάνο είχε κάνει κύκλους από πάνω καλώντας τον πρόεδρο Bill Kenwright να παραιτηθεί. Ο ιδιοκτήτης Farhad Moshiri γλίτωσε για την ώρα τις άμεσες επιθέσεις μια και η κίνηση του να ενισχύσει τον ισολογισμό της ομάδας μάλλον λειτούργησε πυροσβεστικά.

  Φίλοι της ομάδας έξω από το γήπεδο συνομίλησαν με τον πρόεδρο Bill Kenwright  που όταν άκουσε το σύνθημα «Sack the board» απάντησε ρωτώντας, “Πώς θα βοηθούσε αυτό;” Ένας οπαδός ανταπάντησε, «Επειδή χρειαζόμαστε ένα σωστό δ.σ.», ενώ ένας άλλος από απόσταση πρόσθεσε, «Δεν θέλουμε τον Μαρτίνεθ». Ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, ο πρώην προπονητής της Έβερτον, φέρεται ότι είναι ο εκλεκτός του Bill Kenwright για την θέση του προπονητή.

 

 Την ίδια ώρα ο Duncan Ferguson δήλωνε στην συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων “Νοιώθω άρρωστος για τους οπαδούς αυτό είναι το βασικό μου συναίσθημα. Ήθελα τόσο απελπισμένα να πάρουμε την νίκη σήμερα έστω ένα αποτέλεσμα αν καταλαβαίνετε τη εννοώ. Τούς νοιώθω γιατί στο τέλος της μέρας είμαι ένας από αυτούς.

αφησε ενα σχολιο