1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Νεα στα γρήγορα

Νεα στα γρήγορα

Οι τραυματισμοί των Mykolenko,Patterson. Οι 777 Partners και άλλα νέα για την Έβερτον.

Τελικά ο τραυματισμός του ”Γαμπρού” αποδείχτηκε πολύ σοβαρός καθώς θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Κάποια site αναφέρουν ότι θα προλάβει το Euro 2024 που θα γίνει στην Γερμανία άλλα αναφέρουν ότι ήδη ψάχνεται ο αντικαταστάτης του. Η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση νομίζω. Εννοώ δηλαδή ότι είναι 50-50 η συμμετοχή του. Μετά την απουσία του λοιπόν καθώς και την απουσία του Patterson που και αυτός παλεύει για το Euro, τι μπορεί να κερδίσει η ομάδα από αυτό?

Με την σωτηρία της ομάδας (εγώ ήμουν σίγουρος) και το δεδομένο ότι οι δύο νέοι είναι τραυματίες και του χρόνου οι Coleman, Young 89.000 λίρες την εβδομάδα ο τελευταίος ένα βήμα πριν το έμφραγμα είμαι εγώ όχι αυτός, 99% θα σταματήσουν το ποδόσφαιρο , είναι μια καλή ευκαιρία για τον Kyle Alex John να πάρει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Τώρα θα μου πει κάποιος ρε φίλε είναι 23 χρονών το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του, αν είχε κάτι να προσφέρει δεν θα τον χρησιμοποιούσαν. Σκέψεις κάνω απλά. Μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά.

Υπάρχει επίσης και ο Roman Dixon του οποίου το συμβόλαιο λήγει επίσης και παίζει μόνο στην δεξια πλευρά. Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην πρώτη ομάδα ο συγκεκριμένος. Κάτι είχα ακούσει πέρσι για αυτόν που ήθελε να κάνει το American dream true και να πάει στην αγαπημένη του πόλη New York. Κάτι άλλο για τον συγκεκριμένο δεν ξέρω. Πεταμένα λεφτά της ομάδας

Σε άλλα πιο ενδιαφέροντα νέα οι 777 Partners έδωσαν χθες ακόμη ένα δάνειο 15 εκατομμυρίων λιρών για να καλυφθούν οι Μισθοί του Μαϊου αλλά και για το καινούργιο γήπεδο που ολοκληρώνεται σιγά σιγά. Οι 777 ελπίζουν στο τέλος του ερχόμενου Μήνα να ολοκληρωθεί η αγορά του συλλόγου. Ένα επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι πάνω σε αυτό το θέμα είναι ότι τα Αμερικανάκια έχουν καλύψει όλους τους όρους που ζήτησε η Premier League για να εγκρίνει την αγορά.

 

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό νέο για μένα είναι οτι ο διευθυντής της ομάδας Kevin Thelwell δεν ξέρω ακριβώς τον ρόλο του και ζητάω συγγνώμη για αυτό, έχει κλείσει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για μεταγραφές όπως του Ndidi της Λεστερ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ήδη έχει ακουστεί ότι έχουμε κάνει ήδη πρόταση. Εκτός όμως από τα μεταγραφικά μετά και την σωτηρία της ομάδας φήμες λένε ότι βρίσκεται και σε αναζήτηση  προσωπικού για την ομάδα αυτόν τον μήνα. Στείλτε βιογραφικά όσοι θέλετε(γελια).

 

Nil Satis Nisi Optimum

Evertonians are Born not manufactured

αφησε ενα σχολιο