1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 Ένας 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ είναι το νέο όνομα που απασχολεί το μεταγραφικό ρεπορταζ της Έβερτον για την επίθεση της ομάδας

 Πρόκειται για τον Victor Boniface ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός έχει αρχίσει να προσελκύει βλέμματα πάνω του. Ήρθε στην Ευρώπη για την Νορβηγική Μπόντο/Γκλιμτ και μαζί της θα κατακτούσε το πρώτο του πρωτάθλημα. Στην Νορβηγική ομάδα έπαθε δύο φορές ρήξη χιαστού κάτι που του στοίχισε την μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ. Το περασμένο καλοκαίρι η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ τον απέκτησε από την Μπόντο/Γκλιμτ και έκανε μια εξαιρετική σεζόν βοηθώντας την Βελγική ομάδα να κάνει μια  πορεία, που την έφερε να διεκδικεί το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική τερματίζοντας τελικά 3η. Η Έβερτον ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει εκτιμώντας κάποια χαρακτηριστικά που τον κάνουν ιδανικό για το δυσκολότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

  Ο Victor Boniface έχει ύψος 1,89 αυτό τον βοηθάει να είναι είναι καλός με το κεφάλι. Είναι ακόμα γρήγορος, εξαιρετικός στα τελειώματα του και με εξαιρετική ικανότητα στις ασίστ. Εκτός από τα 17 γκολ που πέτυχε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (9 στο Βελγικό πρωτάθλημα,2 στο Κύπελο Βελγίου και 6 στο Europa league) είχε ακόμα 9 ασίστ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Boniface ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Europa league την σεζόν που μας πέρασε αλλά και μέλος στην καλύτερη 11αδα της σεζόν για την ίδια διοργάνωση.

 Την ιστορία έχει βγάλει στην δημοσιότητα ο Sascha Tavolieri πρόκειται για τον ίδιο Βέλγο δημοσιογράφο που είχα αποκαλύψει την πρόταση της Έβερτον στην Αλμερία για τον El Bilal Toure. Ο Βέλγος έγραψε σε tweet του “Δεν βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο των επίσημων διαπραγματεύσεων, αλλά καταλαβαίνω ότι η Έβερτον πήρε τις πρώτες πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη για να δει τις πιθανότητες μιας συμφωνίας για τον Victor Boniface  Δεν υπάρχει καμία απολύτως προσφορά για τον Νιγηριανό επιθετικό στο τραπέζι της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ παρόλο που ο παίκτης είναι ανοιχτός σε μια μετακόμιση. Ακολουθεί ενδιαφέρουσα μεταγραφή για να παρακολουθείς αυτό το καλοκαίρι.”

Ακολουθεί παρακάτω η καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την σεζόν που μας πέρασε.

αφησε ενα σχολιο