1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ LAMPARD ΚΑΙ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ LAMPARD ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 Η βαριά ήττα και ο αποκλεισμός από το λιγκ καπ ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης για τους Εβερτόνιανς. Ακόμα και ο Frank Lampard που δέχεται σκληρή κριτική από τους Εβερτονιανς τα έβαλε με την απόδοση παικτών που έπαιξαν χθες.

 Αρχικά ο προπονητής της ομάδας είπε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε “Ήμασταν κακοί, έκανα πολλές αλλαγές, αλλά στην δουλειά μου είναι να θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι όταν οι παίκτες φοράνε τη φανέλα .Είναι στην δουλειά μου όταν περνάει μια σεζόν και οι παίκτες δεν παίζουν τόσα λεπτά, κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό, και θα μου χτυπήσουν την πόρτα, γιατί τα πάνε καλά στην προπόνηση, έτσι τους αξίζει μια ευκαιρία,αλλά πρέπει να αποδεχτούν καταστάσεις και όταν έχουν ευκαιρίες, να κάνουν κάτι καλύτερο από αυτό. Πρέπει να κερδίσεις τη φανέλα βασικού και να παίξεις καλά για να την κερδίσεις, δεν αμφισβητώ την προσωπικότητα ή το εσωτερικό κανενός όταν μιλάω εδώ, αλλά μπορώ να αμφισβητήσω αυτήν την απόδοση όταν μου δοθεί η ευκαιρία; Σίγουρα μπορώ.

 Ο κόσμος της Έβερτον στο διαδίκτυο ήταν οργισμένος με τους παίκτες αλλά σκληρή κριτική δέχθηκε και ο Frank Lampard. Αρκεί να διαβάσετε κάποια σχόλια παρακάτω για αν αντιλυφθείτε την οργή των φίλων της ομάδας

αφησε ενα σχολιο