1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο ΒΡΑΧΟΣ ΜΑΣ

Ο ΒΡΑΧΟΣ ΜΑΣ

Δεν γνωρίζουμε πόσοι διαβάσατε στο τέλος της περσινής σεζόν, τα στατιστικά της ομάδας αλλά και ατομικά των παικτών. Πέρυσι και φέτος υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής που είναι με διαφορά ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας.Φυσικά μιλάμε για τον βράχο, James Tarkowski

 Παρακολουθώντας ότι είναι ο καλύτερα βαθμολογημένος παίκτης της Έβερτον,  ψάξαμε να δούμε που βρίσκεται στις στατιστικές κατηγορίες που πέρυσι ήταν στην πρώτη η και στις πρώτες θέσεις. Πέρυσι ο 31ετών κεντρικός αμυντικός ήταν ο πρώτος παίκτης σε όλη την Πρέμιερ λίγκ σε σταματήματα σουτ (blocks) με 78 συνολικά. Φέτος παραμένει στην πρώτη θέση έχοντας μέχρι στιγμής 35 (blocks).

 Στα λεπτά συμμετοχής είναι στην 10η θέση με 2249 λεπτά συμμετοχής όχι τόσο ψηλά όσο πέρυσι μια και βγήκε αλλαγή 1 λεπτό πριν λήξει το παιχνίδι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-2). Παρόλα έχει παίξει μέχρι στιγμής σε κάθε παιχνίδι και  υπολείπεται μόλις ένα λεπτό από τους πρώτους της βαθμολογίας μέσα στους οποίους είναι και ο Jordan Pickford με 2250 λεπτά.

 Είναι στην 5η θέση στο καθάρισμα φάσεων (clearences) με 116 συνολικά με τις 57 από αυτές να έχουν γίνει με κεφαλιές (headed clearances) κάτι που τον φέρνει στην 4η θέση σε όλη την Πρέμιερ λίγκ. Συνεχίζοντας με τα εντυπωσιακά στατιστικά του Tarkowski να πούμε ακόμα ότι είναι ο 3ος σε εναέριες κερδισμένες μονομαχίες (aerial battles won) στην Πρέμιερ λιγκ με 98 να πούμε ότι εκεί τον προσπερνάει ένας άλλος παίκτης της ομάδας μας ο Dominic Calvert-Lewin με 100.

 Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει από τα κλεψίματα (Interceptions) που είναι στην 2η θέση με 46 συνολικά.Πίσω μόνο από ένα παλιό παίκτη της Έβερτον τον Antonee Robinson (63). Σε αυτήν την στατιστική κατηγορία στην 4η θέση είναι και ο άλλος κεντρικός αμυντικός της ομάδας ο Jarrad Branthwaite με 39 κλεψίματα συνολικά.

 

αφησε ενα σχολιο