1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Στο λάκο του Λονδίνου

Στο λάκο του Λονδίνου

Δύο ομάδες ντεφορμέ, δύο ομάδες με πολλά κοινά στοιχεία αρχίζοντας τη σεζόν πολλά υποσχόμενες! Εν τέλει και οι δύο ομάδες έχουν βγει αρκετά εκτός στόχων για φέτος!

Φυσικά όμως η νίκη μας απέναντι στη Boreham ανέβασε το ηθικό μας στα ύψη προσδοκόντας στην κατάκτηση ενός κυπέλλου που τόσο πολύ μας λείπει από το μουσείο μας τα τελευταία περίπου 20 χρόνια!

Η αλήθεια είναι πως πηγαίνοντας στο Β. Λονδίνο τα τελευταία χρόνια έχουμε καλές αναμνήσεις σχετικά. Στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις μας στο γήπεδό τους έχουμε 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, δεν το λες και άσχημο! Η αλήθεια είναι πως μετά από πάρα πολλά χρόνια η ομάδα μας κινδυνεύει με υποβιβασμό (δε θέλω καν να το σκέφτομαι), οπότε είναι ένα κομβικό ματς, το αυριανό, για εμάς. Βλέποντας Leeds & Burnley να χάνουν χθες, έχουμε το αβαντάζ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να ανέβουμε στη βαθμολογία, ασχέτως αν έχουμε ματς λιγότερο/α.

Διαβάζοντας στην Evening Standard τα περί Tottenham, αναφέρουν ότι βασικός θα ξεκινήσει ο Betancour στη θέση ενός εκ των Winks/Hojbjerg. Ο Reguillon λόγω Covid που πέρασε πρόσφατα, δεν θα αγωνιστεί στην 11αδα σύμφωνα με λεγόμενα του Conte. Ενώ ο Moura θα μείνει στον πάγκο για να αναλάβει τα εξτρεμ ο Kolusevski. Όσον αφορά για τις υπόλοιπες θέσεις θα αγωνιστούν κανονικά οι Lloris, Davis, Romero, Dier, Doherty, Sessengon, Son, Kane.

Στον αντίποδα και όσον αφορά την ομάδα μας τώρα, οι απουσίες που θα έχουμε είναι οι γνωστοί Mina & Davies, συν ότι θα λείψει και ο Gray. Σύμφωνα με τον Lampard o Gray μέσα στη βδομάδα είχε πυρετό οπότε θέλει να τον προστατέψει για τα επερχόμενα παιχνίδια που θα διανύσουμε. Επίσης ο Gomez θα είναι στην αποστολή και λογίζεται για τον πάγκο.

Οπότε οι 11αδες του παιχνιδιού έχουν ως εξής:

Tottenham: Lloris- Davis, Dier, Romero- Sessengon, DohertyBetancur, Hojbjerg- Son, Kane, Kolusevski

Everton: Pickford- Keane, Holgate, Kenny, Coleman- Van de Beek, Doucoure, Allan- Gordon, Richarlison, Calvert-Lewin

Η δική μου γνώμη για την ομάδα είναι να πάρουμε τον ή τους βαθμούς του παιχνιδιού, σαφώς αυτή τη στιγμή δεν προέχει αν θα παίξουμε καλά ή όχι, αλλά ο βαθμός και το αποτέλεσμα. Η Everton δεν θα πέσει ποτέ όσο χάλια και αν είμαστε, καλός ή κακώς η Everton είναι το προπύργιο του Αγγλικού ποδοσφαίρου, είμαστε δεινόσαυροι και εφέτος πάλι θα τα καταφέρουμε με τα βασάνων, αλλά θα τα καταφέρουμε!! COYB

αφησε ενα σχολιο