1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ

 Συνεχίζονται οι φήμες για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Έβερτον με την Sunday People να γράφει σχετικό άρθρο στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.

  Η εφημερίδα γράφει στο φύλλο στις 13 Μαρτίου [πίσω σελίδα και σελίδα 55] ότι εάν ο γεννημένος στο Ιράν δισεκατομμυριούχος δεν βρει νέους επενδυτές για να ενισχύσουν τα ταμεία της ομάδας, είναι ανοιχτός στο να την πουλήσει . Γίνεται κατανοητό ότι η απώλεια της χρηματοδότησης του Usmanov είναι ένα «άγριο πλήγμα», καθώς έρχεται σε μια περίοδο που οι Μπλε μάχονται ενάντια στον υποβιβασμό της Premier League και επίσης βρίσκονται στη διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου.

  Το θέμα είναι αν και ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την Έβερτον σε αυτό το χρονικό σημείο; Η ήττα από τη Γουλβς στο Goodison park χθες, οδηγεί την ομάδα στο χείλος του υποβιβασμού. Η Γουότφορντ, με την χθεσινή της νίκη είναι 17η, και πλέον σε ισοβαθμία με την ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή, το μοναδικό πλεονέκτημα  της Έβερτον είναι τα δύο λιγότερα παιχνίδια,ενώ η χρηματοδότηση του νέου γηπέδου απαιτεί επιπλέον κεφάλαια. Όλα αυτά δημιουργούν ένα εξαιρετικά ανησυχητικό σκηνικό, που μόνο να ελπίζουμε μπορούμε ότι η Έβερτον μπορεί να ξεφύγει από αυτό.

αφησε ενα σχολιο