1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το δρόμο μας τον

Το δρόμο μας τον έδειξαν οι γυναίκες….

 Ναι, τον δρόμο μας τον έδειξαν οι γυναίκες στο πρώτο Μέρσεισαιντ ντέρμπι! Κερδίσαμε ένα ματς κάτι που δικαιούμασταν και στα προηγούμενα 2 χαμένα ματς….

 Ένα παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις και στις 2 εστίες, ματς που είχε ενδιαφέρον… Το κερδίσαμε με γκολ της Finnigan στο 31′ με κεφαλιά από κόρνερ! Είχαμε και ένα δοκάρι προς το τέλος να κλειδώσουμε το παιχνίδι αλλά ….

Επίσης και η Λίβερπουλ ξεκίνησε με ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ (σωστά) στο 3′ από την Kearns και ένα δοκάρι στην αμέσως επόμενη φάση από την Holland. Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο 20΄ δικαιούμασταν να χάνουμε 2-3 γκολ διαφορά, όμως σιγά σιγά διόρθωσαν τα κακώς κείμενα τα χαφ μας με μπροστάρησες την Galli και την Vanhaevermaet αρχίσαμε να είμαστε πιο απειλητικές προς τα γκολπόστ της Laws και έτσι προήλθε το γκολ. Μπορεί σε όλη τη διάρκεια του ματς να είχε την κατοχή η Λίβερπουλ αλλά ουδέποτε έγινε απειλητική εκτός από 1-2 φάσεις μετά το 80′ και πριν το 20′.

Σειρά τώρα έχει το αντρικό τμήμα να μας κάνει περήφανους στο ίδιο γήπεδο και σε 6 μέρες να πανηγυρίσουμε back to back νίκες!

Μετά από 3 σερί ήττες επιτέλους ήρθε η δικαίωση και αν με την Σίτι ήταν κάπως αναμενόμενο (αγώνας Λιγκ Καπ), τα άλλα δύο με Λέστερ και Μπράιτον (Πρωτάθλημα) δεν ήταν καθόλου.

Κακά τα ψέματα ο στόχος μας και εφέτος είναι να καθιερωθούμε στην 6αδα… Η 4αδα λογικά είναι κλειδωμένη από Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι και Άρσεναλ. Για τις θέσεις 5-6 θα αναμετρηθούμε με Τότεναμ και Άστον Βίλα!

ΥΓ. Μετά το κράξιμο που έριξα στη διοίκηση, ξύπνησε και ανακοίνωσε μέσω της team manager πως 2-3 ντέρμπι θα τα δώσουμε στο Goodison Park. Hopefully…

ΥΓ1. Το Anfield φιλοξένησε περί τους 23.000 φιλάθλους οι οποίοι 2.000 ήταν Εβερτόνιανς! Το πάθος και την αγάπη μας δεν την δείχνουμε μονάχα στο αντρικό φύλλο αλλά και στο γυναικείο…

ΥΓ2. Το Αγγλικό πρωτάθλημα στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ έχει φτάσει να είναι στην 4η θέση, από πάνω της είναι Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία… Και για φέτος η 3η θέση βγάζει Ευρώπη μέσω προκριματικών για μία θέση σε όμιλο Τσάμπιονς Λίγκ, μέσω 2 μπαράζ και η 2η θέση σε 1 αγώνα μπαράζ. Η Τσέλσι είναι απ’ ευθείας στους ομίλους ως πρωταθλήτρια. Οι άλλες 2 ομάδες είναι οι Άρσεναλ (;έχασε στο 1ο μπαράζ από την Paris FC) και η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται με την PSG με τη νικήτρια να μπαίνει στους ομίλους!

Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι το να βγεις Ευρώπη και πόσο μάλλον να μπεις στους ομίλους ακόμα πιο δύσκολο! Ίσως και πιο δύσκολο σαν διαδικασία απ’ ότι στους άντρες.

αφησε ενα σχολιο