1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ 777

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ 777

Ένα ενδιαφέρον μήνυμα πέρασε ο Josh Warner συνμέτοχος της 777 partners. Ο Warner προσπάθησε να καθαρίσει λίγο τον αέρα σχετικά με την αγορά της Έβερτον. Αναλύτικά το μύνημα του γράφει:

Σε όλους τους Εβερτονιανς,

 Το περασμένο Σάββατο ήταν η πρώτη φορά που ο Steve (Pasko) και εγώ παρακολουθήσαμε έναν αγώνα στο Goodison Park. Σταθήκαμε περιμένοντας το σφύριγμα καθώς το «Spirit of the Blues» μετατράπηκε σε σειρήνα και Z-Cars, καθώς οι οπαδοί καλωσόρισαν την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το αποτέλεσμα, η εμπειρία του να είμαστε στο γήπεδο και η ακλόνητη υποστήριξη του κοινού της Goodison ενίσχυσαν τη δέσμευσή μας σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

 Η ευκαιρία να αναλάβουμε δυνητικά την ιδιοκτησία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Έβερτον είναι μια από τις πιο βαθιές που θα έχουμε, τόσο ως επενδυτές όσο και ως ιδιώτες. Το προσεγγίζουμε γνωρίζοντας ότι θα φέρουμε την τεράστια ευθύνη 145 χρόνων ιστορίας και ως ιδρυτικό μέλος της Football League και της Premier League. Σε όλη την ιστορία της Έβερτον, η μόνη σταθερά ήταν πάντα οι άνθρωποι πίσω από το The People’s Club. Με αυτή την εκτίμηση και επίγνωση, σας γράφω απευθείας για πρώτη φορά.

 Αναγνωρίζουμε ότι η αλλαγή μπορεί να είναι ανησυχητική. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι υπήρξαν αρκετές παραπλανητικές και ανησυχητικές αναφορές στα μέσα ενημέρωσης που έχουν δημιουργήσει μια αντίληψη αστάθειας και αναταραχής γύρω από την προτεινόμενη αγορά μας. Να είστε βέβαιοι, σε αυτή την περίπτωση, ότι η αλήθεια είναι πολύ πιο βαρετή από τη μυθοπλασία.

 Στην 777 Partners, έχουμε μια ομάδα με περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους που έχουν εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουν σχετικά συμβατικές αλλά κερδοφόρες χρηματοοικονομικές και ασφαλιστικές επιχειρήσεις που μας επέτρεψαν να επενδύσουμε και να δημιουργήσουμε θέσεις σε πιο συναρπαστικούς κλάδους όπως η αεροπορία και ο αθλητισμός. Δεν θα είναι όλες οι 60 επιχειρήσεις μας κερδοφόρες ανά πάσα στιγμή, αλλά η θεμελιώδης επιχειρηματική απόδοση του Ομίλου 777 είναι ισχυρή.

 Η 777 δεν είναι μια τυπική εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων που αγοράζει μεγάλες υγιείς επιχειρήσεις με κεφάλαια τρίτων. Είχαμε επιχειρηματική επιτυχία μέσα από τη δημιουργία επιχειρήσεων από την αρχή ή την απόκτηση επιχειρήσεων σε κακή κατάσταση και τη μεταμόρφωσή τους. Ομοίως, έχουμε εφαρμόσει αυτές τις αρχές στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. Αυτήν τη στιγμή ελέγχουμε απευθείας τέσσερις συλλόγους: τη Τζένοα στην Ιταλία, τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, τη Βάσκο Ντα Γκάμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία και τον Ερυθρό Αστέρα στη Γαλλία. Σε κάθε έναν από αυτούς τους συλλόγους, έχουμε βελτιώσει σημαντικά τα αθλητικά αποτελέσματα, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και αυξάνοντας την αξία των παικτών. Η επιτυχία μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου είναι ξεκάθαρη.

 Μετά από παραγωγικές συναντήσεις με τον Kevin Thelwell, τον Sean Dyche και τους υπεύθυνους της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, κατανοούμε καλύτερα την τρέχουσα θέση της ομάδας και πώς μπορούμε να είμαστε πιο χρήσιμοι για την επίλυση ορισμένων από τα υπάρχοντα ζητήματα. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι δεν θα υπάρχει μαγικό ραβδί, ούτε γρήγορες επιδιορθώσεις – ο δρόμος για τη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης που στη συνέχεια μεταφράζεται σε επιτυχία στο γήπεδο στρώνεται με σκληρή δουλειά και δύσκολες αποφάσεις. Το υπόβαθρό μας είναι στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων. κρατώντας και επενδύοντας σε αυτές μακροπρόθεσμα. Και οι 777 εταιρείες χαρτοφυλακίου επωφελούνται από ένα μοντέλο κοινής υπηρεσίας όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση στους καλύτερους πόρους στην κατηγορία τους από την εταιρεία χαρτοφυλακίου. Αυτή είναι η προσέγγιση που ακολουθούμε σε όλους τους συλλόγους μας στην 777 με κεντρικούς κοινόχρηστους πόρους για την υπογραφή παικτών, ανάλυση δεδομένων και εμπορική ανάπτυξη. Η παγκόσμια ποδοσφαιρική επιχείρηση και η αθλητική οικονομία εξελίσσονται και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι εμπορικές στρατηγικές μας θα μας δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα ενισχύσουν την εμπειρία σας ως οπαδοί.

 Τις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση, η ομάδα μας είχε παραγωγικό διάλογο με εκπροσώπους επίσημων ομάδων φιλάθλων της Έβερτον και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς που συνδέονται με την ομάδα. Εμείς συμμετέχουμε ενεργά σε μια σειρά ρυθμιστικών διαδικασιών με την Premier League και άλλους για να εγκρίνουμε την αγορά μας από τον κ. Moshiri. Είμαστε βέβαιοι ότι η έγκριση θα χορηγηθεί χωρίς προβλήματα, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Αυτές οι διαδικασίες πρέπει να έχουν χρόνο για να πραγματοποιήσουν τη σωστή τους πορεία και δεν πρέπει να διεξάγονται μέσω των μέσων ενημέρωσης. Δεν είναι σωστό να μιλάμε δημόσια για αυτές τις διαδικασίες αυτή τη στιγμή, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα το κάνουμε.

 Σήμερα, οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι πολύ πιο περίπλοκες επιχειρήσεις από ποτέ, ενώ παραμένουν ζωτικά στοιχεία της κοινότητας. Αλλά υπάρχει μια αιώνια αλήθεια  πρέπει να κερδίζουμε αγώνες. Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι αυτό θα συμβεί αμέσως. Μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα εμφυσήσουμε μια κουλτούρα που απαιτεί και εμπνέει δύο πράγματα: προσπάθεια και υπευθυνότητα. Αυτό ξεκινά με τον Steve και εμένα και περιλαμβάνει κάθε μέλος της οργάνωσης. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε την έγκρισή σας μέσω προσπάθειας και υπευθυνότητας, δημιουργώντας μια βιώσιμη επιχείρηση και βάζοντας μια ομάδα στο γήπεδο που σέβεται την περήφανη κληρονομιά του συλλόγου και αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα των ανθρώπων που την υποστηρίζουν. Όπως είπε ο Άλαν Μπολ, «Μόλις σε αγγίξει η Έβερτον, τίποτα δεν είναι το ίδιο». Αν και ο χρόνος μας στο Merseyside ήταν σύντομος, πιστεύουμε ότι αυτό είναι αλήθεια. Γνωρίζουμε επίσης ότι περισσότερα από τα ίδια δεν αρκούν. Τίποτα άλλο εκτός από το καλύτερο θα κάνουμε για την Έβερτον. Εκ μέρους του 777, ο Steve και εγώ δεσμευομαστε να εργαστούμε ακατάπαυστα για αυτόν τον σκοπό.

Josh

αφησε ενα σχολιο