1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ FERGUSON

 Ο Duncan Ferguson ήταν από τους βασικούς διεκδικητές για την θέση του προπονητή θεώρησε ότι δεν υπήρχε το περιθώριο για να μείνει μετά την πρόσληψη του Frank Lampard.   Ο Σκοτσέζος ήταν μάλιστα το πρώτο φαβορί τον πρώτο διάστημα μόλις απολύθηκε ο Rafa Benitez. Μάλιστα οι αρχικές διαρροές έλεγαν, ότι το παιχνίδι με την Άστον Βίλα που τελικά η Έβερτον έχασε, θα ήταν κάτι σαν οντισιόν για να αποφασιστεί η όχι η παραμονή του. Όμως μετά την ήττα και όσο περνούσε ο καιρός οι πιθανότητες να αναλάβει την ομάδα έπεφταν συνεχώς. Ο Vitor Pereira, ο Frank Lampard ακόμα και ο Wayne Rooney, έδειχναν επικρατέστεροι για την θέση. Ο Duncan ήταν στους 3 προπονητές που έδωσαν συνέντευξη για την θέση αλλά την δουλεία πήρε τελικά ο Frank Lampard.

Ο Σκοτσέζος θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει στο προπονητικό τιμ, άλλωστε ήταν ένας από τους συν διεκδικητές της θέσης. Ήταν κάτι που σύμφωνα με φήμες διέρρευσε από τον στενό φιλικό του κύκλο. Μάλιστα για κάποιες ώρες, το όνομα του έπαιζε ως το ακλόνητο φαβορί για προπονητής της Σάντερλαντ, που μετά από μια πολύ βαριά και εκτός προγράμματος ήττα είχε απολύσει τον Lee Johnson . Τελικά μια εγκάρδια συνομιλία που είχε με τον Frank Lampard που μάλιστα ήταν από τις πρώτες του ενέργειες μόλις ανέλαβε την θέση, έπεισαν του Duncan Ferguson να παραμείνει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του.

 Μαζί με τον Duncan και ο Joe Edwards θα συμμετάσχει ως βοηθός του Lampard, ο Paul Clement ως προπονητής της πρώτης ομάδας και ο Chris Jones ως προπονητής πρώτης ομάδας και επικεφαλής ανάλυσης απόδοσης.

αφησε ενα σχολιο