1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τρίτη και… φαρμακερή!

Τρίτη και… φαρμακερή!

Καλημέρα Evertonians!

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στην επίσημη ιστοσελίδα των Greek-Toffees, η οποία θα καταπιάνεται με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Στο «παρθενικό» άρθρο θα ασχοληθούμε με τη μέχρι τώρα πορεία των ομάδων U23 και U18 στις αντίστοιχες διοργανώσεις του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά ούτε για το συγκρότημα του David Unsworth, ούτε για το σύνολο του Paul Tait.

Η ομάδα U23 βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό: 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, ήτοι 4 βαθμούς.

Χτες οι «μπλε» ηττήθηκαν εύκολα από τη Leicester City εκτός έδρας με 3-1.

Άξιο αναφοράς είναι ότι με το ίδιο σκορ η Everton έχει ηττηθεί στους αγώνες που έδωσε με τη Liverpool (εντός) και τη Crystal Palace (εκτός), αλλά και με τη Sheffield United για το θεσμό του Κυπέλλου.

Τα «ζαχαρωτά» δυσκολεύονται να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας τη τρίτη χειρότερη επίθεση στη Premier League 2 (Division One) με 6 τέρματα.

Την προσεχή Παρασκευή η Everton θα φιλοξενήσει στο Haig Avenue τη Manchester United.

Η ομάδα U18 από τη δική της πλευρά δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της στο πρωτάθλημα έχοντας γευτεί τη χαρά της νίκης μόνο 1 φορά σε σύνολο 4 αναμετρήσεων.

Οι «μπλε» έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς (στη κορυφή είναι οι Blackburn Rovers με 12) και πρέπει να ανεβάσουν στροφές αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους Wolves, το οποίο θα διεξαχθεί στο Finch Farm.

Ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές ομάδας αποτελούν το ζωντανό κύτταρο του συλλόγου και μας έχουν χαρίσει όμορφες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν όπως ήταν η κατάκτηση του νταμπλ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 από τους U23.

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα ποσά για την απόκτηση αξιόλογων παικτών έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Οι Ακαδημίες είναι αυτές που μπορούν να δώσουν ώθηση στο κλαμπ με τη προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στη πρώτη ομάδα, οι οποίοι να είναι γαλουχημένοι με τα ιδανικά και τις αρχές της Everton και με την εμπέδωση του: “Nil Satis Nisi Optimum”.

αφησε ενα σχολιο