1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΟ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΟ

 Η Έβερτον είναι ένας από τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου  μέσου Xeka, σύμφωνα με το Team Talk.

  O James Holland ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας την Τετάρτη (13 Σεπτεμβρίου) ότι η Έβερτον όπως και οι Κρίσταλ Πάλας, η Γούλβς και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δείχνουν ένα «έντονο ενδιαφέρον» για τον πρώην διεθνή νεαρό Πορτογάλο, ο οποίος δεν έχει ομάδα απο την στιγμή που έφυγε από τη Ρεν στο τέλος. της περασμένης σεζόν.

 Ο 28χρονος ήταν μέλος της ομάδας της Λιλ που κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμέν στην μάχη για τον τίτλο της Ligue 1 την περίοδο 2020-21 και έπαιξε 144 φορές για τη γαλλική ομάδα πριν υπογράψει την περασμένη σεζόν με τη Ρεν. Αποδεσμεύτηκε έχοντας ταλαιπωρηθεί με τραυματισμό και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο τον Ιανουάριο.

 Δεν λείπουν πιθανοί μνηστήρες που ελπίζουν να υπογράψουν τον Xeka με ενδιαφέρον και από την Championship, με την Σαουθάμπτον και την Γουέστ Μπρομ να έχουν επικοινωνήσει με τον ατζέντη του μέσου για να συζητήσουν μια πιθανή συμφωνία. Για να πούμε την αλήθεια μοιάζει δύσκολο η Έβερτον να ασχοληθεί σοβαρά με έναν μέσο με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό εκτός αν γίνει κάποιο συμβόλαιο μικρής διάρκειας με οψιον συμμετοχών.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την καριέρα του.

 

αφησε ενα σχολιο