1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-0 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ)

ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ 0-0 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ)

Η Έβερτον πήρε ένα βαθμό στο Craven Cottage σε ένα παιχνίδι που μόνο τα στατιστικά αν δει κάποιος (46 τελικές προσπάθειες) είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι τελείωσε 0-0.

 Στο πρώτο ημίχρονο η Έβερτον ξεκίνησε αρκετά δυνατά και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο είχε ήδη ευκαιρίες για να πετύχει γκολ Οι δύο ομάδες είχαν ένα εντυπωσιακό ρυθμό και έφτασαν συνολικά σε 20 τελικές στο πρώτο ημίχρονο από 10 για κάθε ομάδα. Η Έβερτον διαμαρτύρεται για χέρι του Robinson(φώτο) που δεν δόθηκε πέναλτι σε μια φάση που δευτερόλεπτα νωρίτερα η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή.

 Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε, οι Godfrey και ο Calvert-Lewin (δοκάρι) είχαν από μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν αλλά μετά το 60′  οι γηπεδούχοι είχαν το απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες με το Castagne να έχεις και αυτός κεφαλιά στο δοκάρι και τον Pickford να έχει μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά από κοντά του Adarabioyo. Όμως τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του παιχνιδιού την έχασε η Έβερτον στις καθυστερήσεις.Αρχικά ο Beto όταν με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ και λίγο αργότερα ούτε αυτός, ούτε ο Godfrey κατάφεραν να στείλουν από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο