1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Έβερτον-Λέστερ 0-1

Έβερτον-Λέστερ 0-1

Σχόλιο

H Έβερτον συνέχισε και το νέο χρόνο με άσχημα αποτελέσματα όπως ακριβώς τελείωσε τον παλιό χρόνο.Οι παίκτες συνεχίζουν να δείχνουν υπερβολικά κουρασμένοι, χωρίς ένταση και έμπνευση στο παιχνίδι τους και με μια προφανέστατη αδυναμία να πετύχουν γκολ, είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα με τις υπερδιπλάσιες τελικές προσπάθειες 17-8 απο την Λέστερ είχε μόλις τις μισές εντός εστίας 2-4.

 Στο πρώτο ημίχρινο ήταν αρκετά χλιαρό, με την Έβερτον να φτάνει σε μόλις μια καλή ευκαιρία όταν στο 19′ το σουτ του Kenny χτύπησε στο δοκάρι του Schmeichel.Στο υπόλοιπο ημίχρονο η Έβερτον παρόλο που βρισκόταν με την κατοχή της μπάλας στην επίθεση στο μεγαλύτερο διάστημα δεν κατάφερε να απειλείσει ουσιαστικά.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ενα κακό κοντρολ του Keane έβγαλε την Λέστερ στην αντεπίθεση και με τον συνήθη υποπτο Vardy σκόραρε στο 58′ .Όσο και αν προσπάθησαν οι μπλέ μετά δεν είχαν καθαρό μυαλο δεν είχαν ορθολογική ανάπτυξη αλλά ούτε και κίνηση για να πετύχουν έστω ένα γκολ.

 Μέτρια ως κακή απόδοση απο αρκετούς παίκτες της ομάδας ξανά.Ο Kenny και ο Bernard που πέρασε ως αλλαγή ήταν ανεκτοί σε σχέση με ότι είδαμε απο την υπόλοιπη ομάδα.

 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

 

αφησε ενα σχολιο