1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ενημέρωση μελών 2

Ενημέρωση μελών 2

Αγαπητά μέλη αρχικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα νέα του κλαμπ μας και κάποια θέματα που νομίζουμε  ότι μας αφορούν όλους.

  • Κλείσαμε τα εισιτήρια μας και προγραμματίσαμε την εκδρομή μας στο Λίβερπουλ στις 17 Μαρτίου οι Greek-Toffees θα είναι εκεί για το παιχνίδι με την Χαλ.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους θα συμμετέχουν αλλά και όσους ήθελαν αλλά δεν τα κατάφεραν τελικά. Τους τελευταίους ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα με τους υπόλοιπους θα τα πούμε πάνω.
  • Όπως έχουμε πει μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο για κάθε αγώνα ανοίγοντας ένα λογαριασμό στην ομάδα.Όμως αν μιλάμε για ομαδικά εισιτήρια το κλαμπ μας, μπορεί να εξυπηρετήσει τα μέλη του για κάθε εντός έδρας αγώνα της Έβερτον. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως έχουμε ξαναπεί υπάρχουν 4 αγώνες φέτος που έχουμε έκπτωση στα εισιτήρια, ο τελευταίος που έχουμε έκπτωση για την σεζόν 2016/17 ως supporters club  είναι αυτός με την Μπέρνλι που θα διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου. Μπορεί ως ημερομηνία για κάποιους να είναι αποτρεπτική και για άλλους μια ευκαιρία για Πασχαλινή απόδραση.Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για αυτή την εκδρομή ως και  τις 20 Μαρτίου.
  • Σχετικά με το πανό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν και έδωσαν τα χρήματα που ζητήθηκαν για να φτιάξουμε ένα πανό για το κλαμπ μας.
  • Ο Γιώργος που ανέλαβε την παραγγελία και την πληρωμή του είναι σε συνομιλίες με το κατάστημα για κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν και αντιμετωπίζουμε. Πιθανότατα μόλις ξεπεραστούν θα το έχουμε της επόμενες μέρες στα χέρια μας και φυσικά μαζί μας στο Goodison park.Θα σας ενημερώσουμε φυσικά για το ποσό που μαζέψαμε αλλά και αυτά που ξοδέψαμε.
  • Τέλος έχουμε ήδη αναφέρει πως για μπλούζες, θα προχωρήσουμε σε επιλογή σχεδίου όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με το πανό.

                                                                                                                          Greek-Toffees

                                                                                                                                 

 

αφησε ενα σχολιο