1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αποφάσεις της 2ης συγκέντρωσης

Αποφάσεις της 2ης συγκέντρωσης του Supporters club

Χθες όπως είχαμε προαναγγείλει έγινε η 2η συγκέντρωση του group μας στο facebook όπου και συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κάποια θέματα.Για άλλη μια φορά έγινε μια πετυχημένη και εποικοδομητική συζήτηση.Αναλυτικά  τα θέματα που συζητήθηκαν.

1.Ενημέρωση μελών 

 Έγινε μια αναλυτική ενημέρωση των μελών από τον πρόεδρο του club σχετικά  με την πολιτική εισιτηρίων της ομάδας.Συγκεκριμένα τα ήδη μέλη του
supporters club που έχουν κάνει εγγραφή (register) στο επίσημο site της
Έβερτον (έχει ήδη γίνει αν έχει γίνει παραγγελία κάτι από το e-shop της ομάδας η
αν έχετε πάει στο γήπεδο) .δεν χρειάζεται να κλείνουν εισιτήρια μέσω του supporters club.Κυρίως γιατί είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που για εμάς μπορεί να μην είναι δύσκολη αλλά για το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας είναι προβληματική και ανούσια. Συνεπώς όσοι  έχουν κάνει εγγραφή δεν χρειάζεται κάτι άλλο.Όσοι δεν το έχουν κάνει, μπορούν να το κάνουν και αν χρειαστούν μεμονωμένα εισιτήρια να κλείσουν μέσω του site η διεύθυνση είναι αυτή http://auth.evertonfc.com/register…

Για εισιτήρια για 2 άτομα ως 99 άτομα (διευκρινίζουμε αυτό ισχύει μόνο για
τα ήδη μέλη του club)αν δηλαδή π.χ  δύο-τρία παιδία θέλουν να πάνε
και να καθίσουν στο γήπεδο σίγουρα μαζί απευθύνεστε στο e-mail του club
greek-toffees@freemail.gr όσο πιο μπροστά γίνεται. Να γνωρίζετε ότι τα
εισιτήρια κυκλοφορούν δύο μήνες πριν από τον αγώνα.

2. Εγγραφή νέων μελών

Έγινε ως όφειλε άλλη μια ενημέρωση για εγγραφή νέων μελών στο supporters club και ‘ήδη μπορούμε να πούμε πως απέδωσε καρπούς μια και πλέον έχουμε 3 νέα μέλη στην παρέα μας.

3.Ταξίδι στο Λίβερπουλ 

Ένα από τα βασικότερα θέματα είναι η προοπτική να ανεβούμε όλοι μαζί στο Λίβερπουλ, για να δούμε παιχνίδι της Έβερτον, εξηγήσαμε τους λόγους που ιδανικές ημερομηνίες για να συμβεί αυτό είναι η 4 Φεβρουαρίου η και 18 Μαρτίου και αποφασίσαμε να επιλέξουμε ως βασική μας ημερομηνία την 18η Μαρτίου και το παιχνίδι με την Χαλ.Αποφασίσαμε ότι η 18η Μαρτίου είναι η βασική μας ημερομηνία, όμως αν υπάρξει ενδιαφέρον και για τις 4 Φεβρουαρίου δεν αποκλείουμε να γίνει ακόμα μια εκδρομή.Για τις δύο περιπτώσεις μπορείτε να υποβάλετε την δήλωση συμμετοχής στο e-mail του supporters club δηλαδή το greek-toffees@freemail.gr το δυνατόν συντομότερο. Βάζουμε ως προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής τις 10 Ιανουαρίου  αν κάποιοι ενδιαφέρονται να ανεβούν για τον αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου με την Μπόρνμουθ. Τέλος βάζουμε ως προθεσμία για υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το παιχνίδι της 18ης Μαρτίου με την Χαλ στις 21 Ιανουαρίου.Παρακαλούμε όσο πιο σύντομα δηλώσετε την συμμετοχή σας τόσο το καλύτερο.

4.Μπλούζες-πανό κλπ

Ένα θέμα που συζητήθηκε αναλυτικά είναι η πιθανότητα να κάνουμε ένα πανό η και μπλούζες για το club μας.Ζητήθηκε απο τα μέλη αν μπορούν να διαθέσουν ένα ποσό υψους του 1-2 ευρώ για την δημιουργία ενός πανό για το club μας που θα ανεβαίνει κάθε φορά που μέλη μας θα πάνε στο Goodison park μεταξύ των συμμετέχοντων υπήρξε προθυμία, συνεπώς με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για το έμβλημα του club μας θα προχωρήσουμε την διαδικασία.Θετική ανταπόκριση είχαν τα μέλη του club όταν ρωτήθηκαν αν θέλουν να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο μπλούζας.Το οποίο θα μπορούν να τυπώνουν τα μέλη σε φούτερ η t-shirt θετική ήταν η ανταπόκριση και εκεί.Τ δύο θέματα από την νέα χρονιά θα το προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

5. Άλλα θέματα

Τέλος συζητήθηκε η πιθανή νέα είσοδος μελών στο συμβούλιο του club μας, ώστε να αυξηθούν τα υπάρχοντα μέλη από 4 άτομα σε 5-8 άτομα.Σε πρώτη φάση δεν εκφράστηκε ενδιαφέρον αλλά είναι κάτι που το αφήνουμε ανοιχτό.Θα θέλαμε ενδιαφέρον από τα υπάρχοντα μέλη του club ώστε τον επόμενο χρόνο στην ετήσια συνέλευση να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια πιο επίσημη ανάδειξη συμβουλίου μεταξύ όμως μελών που έχουν εικόνα του τρόπου επικοινωνίας  που έχουμε με την Έβερτον αλλά και και του τρόπου λειτουργίας του club μας.

Πριν κλείσουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετέχουν και στηρίζουν την ύπαρξη του πρώτου επίσημα αναγνωρισμένου από την Έβερτον, supporters club στην Ελλάδα. Ευχόμαστε να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε όλους σύντομα στην πρώτη μεγάλη εκδρομή μας στις 18 Μαρτίου 2017 .

                                                                                                             

                                                                                                 

αφησε ενα σχολιο