1. Αρχική
 2. /
 3. Άρθρα
 4. /
 5. 3η πανελλήνια συγκέντρωση Greek-toffees

3η πανελλήνια συγκέντρωση Greek-toffees

Το Διοικητικό συμβούλιο των Greek-toffees με χαρά προσκαλεί όλα τα μέλη του στην 3η πανελλήνια συνέλευση του.

Η συγκέντρωση μας θα πραγματοποιηθεί τις 26 Δεκεμβρίου μια ώρα πριν το παιχνίδι της ομάδας,δηλαδή στις 16:00 .Ακριβώς όπως κάναμε και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η μοναδική διαφοροποίηση είναι ότι φέτος θα διεξαχθεί μέσω της μυστικής μας ομάδας στο facebook δηλαδή την Greek-toffees.Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

 1. Καταστατικό του κλάμπ*  (Δύο χρόνια τώρα λειτουργούμε κάπως αυθαίρετα, χωρίς ακριβείς κανόνες.Παρόλο που το μόνο που έχουμε και μας χρειάζεται είναι η έγκριση της Έβερτον και δεν είμαστε ένα αναγνωρισμένο από την ελληνική πολιτεία κλαμπ μια και δεν έχουμε έδρα ούτε συγκεντρωνόμαστε συχνά κάπου.Αυτό δεν σημαίνει ότι ως ομάδα δεν πρέπει να λειτουργούμε με βάση κάποιους κανόνες)
 2. Οι εκλογές τον Μάιο (Το παρόν συμβούλιο έκανε τα πρώτα βήματα με τα θετικά και τα αρνητικά εσείς θα  κρίνεται το έργο του κάθε μέλους την ερχόμενη άνοιξη.Κάθε μέλος φυσικά θα θέλουμε να συμμετέχει και έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε)
 3. Παρουσίαση του έργου μας(Τι έχει γίνει μέχρι τώρα πως λειτουργούμε και γιατί σε μια ολοκληρωτική παρουσίαση του έργου μας)
 4. Παραγγελίες  (Σας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε κάποια ιδέα για προϊόντα που θα μπορούσε το κλαμπ να κάνει για τα μέλη του.Σας ενδιαφέρει κάποια ομαδική παραγγελία από την ομάδα κ.α)
 5. 5Χ5 ομάδες (Υπάρχει ιδέα να συσταθούν ομάδες 5χ5 με την επωνυμία και την αρωγή του κλαμπ μας.Ενδιαφέρον-συμμετοχές)
 6. Πιθανές εκδρομές (Υπάρχει κάποιο παιχνίδι εντός και εκτός έδρας που θα θέλατε να πάμε.Τι σκεφτόμαστε για εκδρομές κ.λπ)  
 7. Ερωτήσεις & απορίες μελών

Τα μέλη μας που δεν έχουν λογαριασμό στο facebook θα λάβουν τα θέματα της συνέλευσης μας  μέσω e-mail ώστε να έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την άποψη τους
*Το καταστατικό του κλαμπ θα αναρτηθεί στην ομάδα μας στο facebook 3μέρες πριν την συνέλευση ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε αναλυτικά τα άρθρα του.Την ίδια μέρα θα σταλεί με μέιλ στα μέλη μας που δεν έχουν λογαριασμό στο facebook)

αφησε ενα σχολιο