1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φιλικό προς τιμήν του

Φιλικό προς τιμήν του Duncan Ferguson

Η Έβερτον θα τιμήσει τον θρυλικό Duncan Ferguson για την προσφορά του στην ομάδα, με ένα φιλικό προς τιμήν του τον ερχόμενο Αύγουστο. Αντίπαλος θα είναι η Ισπανική Βιγιαρεάλ.

   Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα ( 3 ώρα Αγγλίας ) Ο Σκωτσέζος θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του ως παίκτης και ως προπονητής στην Έβερτον. Ο Ferguson αγωνίστηκε συνολικά σε 273 παιχνίδια πετυχαίνοντας 72. Τα γκολ που πέτυχε στην καριέρα του κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, τον έκαναν τον απόλυτο ήρωα στα μάτια των οπαδών. Το πάθος, η δύναμη, η αποφασιστικότητα, οι ηγετικές ικανότητες και η αφοσίωση στην ομάδα, τον ανέδειξαν σε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της Έβερτον.

    O Ferguson δήλωσε: ” Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι, η ομάδα με σκέφτεται τόσο πολύ και θέλει να με τιμήσει. Λατρεύω την Έβερτον, μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ κάθε μέρα και δεν μπορώ να περιμένω να δω τους οπαδούς στο Goodison Park στις 2 Αυγούστου”. Ο Kenwright δήλωσε: ” Από τη στιγμή που ο Duncan συμφώνησε, αισθάνθηκα ότι οι οπαδοί θα ήθελαν να τον δουν να αγωνίζεται ξανά κόντρα σε μια Ευρωπαϊκή ομάδα. Έχω ξαναπεί ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους Evertonians, που δεν έχουν γεννηθεί στο Merseyside”. 

αφησε ενα σχολιο