1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Romelu Lukaku και Moussa

Romelu Lukaku και Moussa Dembele

Έντονο ενδιαφέρον από τον Louis Van Gaal για την απόκτηση του Romelu Lukaku από την ομάδα μας. Κολακευμένος από το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων όπως η Έβερτον, δήλωσε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Φούλαμ Mussa Dembele.

1) Romelu Lukaku: Ο Βέλγος επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Louis Van Gaal. Ο Ολλανδός ψάχνει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, για να δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ο Radamel Falcao αποτελεί παρελθόν από τους κόκκινους διάβολους, ενώ και η παραμονή του Robin Van Persie κρίνεται αμφίβολη. Ο 21χρονος επιθετικός στοίχισε στην Έβερτον 28 εκατομμύρια λίρες πέρσι το καλοκαίρι και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα ο Van Gaal, να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

2) Moussa Dembele: Η Έβερτον έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 18χρονο επιθετικό της Φούλαμ, με τον ίδιο να δηλώνει κολακευμένος από το συγκεκριμένο γεγονός. Παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρος για το που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν και θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. ” Είμαι πολύ κολακευμένος από το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην ομάδα. Θα κάτσω και θα σκεφτώ όλα τα ενδεχόμενα, για να διαλέξω τη σωστή επιλογή. Θα συζητήσω με την οικογένεια και τον ατζέντη μου, ώστε να πάρω την καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου.” O Dembele αγωνίστηκε φέτος σε 10 αγώνες πρωταθλήματος και 1 League Cup όπου σκόραρε 2 τέρματα. 

αφησε ενα σχολιο