1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. LAMPARD:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ

LAMPARD:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

Απογοητευμένος δήλωσε ο Frank Lampard μετά το παιχνίδι και χρησιμοποίησε την περσινή δήλωση του Sean Dyche πιθανότατα για να κινητοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του.

“Προφανώς είμαι πραγματικά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε η να χάσουμε” είπε ο Lampard, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη που έφτασε στη συνέντευξη Τύπου σχεδόν 90 λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα.Ήταν ένα τεταμένο παιχνίδι, που χάσαμε. Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, απογοητευμένος για όλους. Δεν ξέρω αν ξεχάσαμε πώς να κερδίζουμε. Ο Sean Dyche (ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι) το είπε για εμάς την περασμένη σεζόν και πήγαμε και κερδίσαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ξεκάθαρο στο ποδόσφαιρο ότι μερικές φορές, αν δεν κερδίζεις παιχνίδια, μπορεί να γίνει μεταδοτικό όσον αφορά την αυτοπεποίθηση και ξέρουμε ότι είμαστε σε αυτό το σημείο. Όταν προηγείσαι με 1-0, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις και να μην κάνεις λάθος να δώσεις γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Και τα δύο τους γκολ θα μπορούσαν να είχαν σταματήσει από τη δική μου οπτική γωνία. Την αισθάνομαι σαν μια περιστασιακή δήλωση ξεχνώντας πώς να κερδίζεις, αλλά καταλαβαίνω την ουσία βρισκόμαστε σε μια περίοδο αγώνων όπου δεν κερδίζουμε.

 Οι απειλές που έγιναν στο Δ.Σ της Έβερτον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σήμαιναν ότι ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο έλαβε εντολή να μείνει μακριά από το παιχνίδι, αλλά ο Lampard δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει αυτή την απόσπαση της προσοχής ως δικαιολογία.Είναι μια δύσκολη στιγμή. Δεν έχω τέτοιες σκέψεις στο ότι δεν θέλω να το σχολιάσω στο πίσω μέρος του παιχνιδιού, με απασχολεί περισσότερο το παιχνίδι και ότι δεν το κερδίσαμε. Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα αυτό δεν κάνω τίποτα, καταλαβαίνω την κατάσταση που βρισκόμαστε εδώ, ακούω τον θόρυβο, αλλά πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που προτείνω, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι ότι όλοι που συμμετέχουν εδώ σε κάθε πλευρά είναι για την Έβερτον. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε με τον δικό μας τρόπο για να κάνουμε το καλύτερο και ο δικός μου τρόπος είναι να ξυπνήσω αύριο το πρωί και να πω: Εντάξει, ας πάμε ξανά.”

αφησε ενα σχολιο