1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. AΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ

AΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

Η Έβερτον ανακοίνωση τον νέο χορηγό της φανέλας με μια συμφωνία ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

  Η πλατφόρμα καζίνο και αθλητικών στοιχημάτων Stake.com είναι ο νέος σπόνσορας της φανέλας. Η συνεργασία με την ομάδα μας θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου. Η διαφήμιση θα εμφανίζεται μπροστά από τις φανέλες της αντρικής και της γυναικείας ομάδας , καθώς και στις οθόνες και τα σκηνικά των μέσων ενημέρωσης στο Goodison Park, στο προπονητικό κέντρο Finch Farm και στις ψηφιακές πλατφόρμες της ομάδας.

  Η  Denise Barrett-Baxendale, Διευθύνων Σύμβουλος της Έβερτον, δήλωσε: “Το Stake.com είναι ένας φιλόδοξος οργανισμός με εντυπωσιακά σχέδια ανάπτυξης και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνάψουμε συνεργασία μαζί τους σε αυτό το στάδιο του ταξιδιού τους. Οι ταλαντούχοι συνάδελφοί μου στη νέα μας Revenue Team έχουν σημειώσει εξαιρετική πρόοδο τους τελευταίους μήνες και εργάστηκαν ακούραστα για να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη κύρια συμφωνία συνεργασίας στην ιστορία της ομάδας θα ήθελα να τους συγχαρώ για αυτό το επίτευγμα και, εκ μέρους όλων στην ομάδα, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στην Stake.com που επέλεξε την Έβερτον ως μακροπρόθεσμο συνεργάτη.”

  Στην Έβερτον αρνήθηκαν την επέκταση της διετούς συμφωνίας με την Cazoo μετά από συνομιλίες στα τέλη του 2021, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούσαν να βρουν μια πιο προσοδοφόρα συνεργασία. Δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή την διάρκεια αλλά το ποσό που θα εισπράξει η Έβερτον είναι στα 10 εκατομμύρια λίρες τη σεζόν.

αφησε ενα σχολιο