1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. “Ενοχλήσεις” ο Baines

“Ενοχλήσεις” ο Baines

Ειδικός γιατρός θα εξετάσει το πρόβλημα του Baines στον αστράγαλο που παρά τις δύο πρόσφατες επεμβάσεις εξακολουθεί να επιμένει.

Ο Μαρτίνεθ τόνισε πως ο διεθνής αριστερός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις όταν μπήκε αλλαγή στον αγώνα με τη Villa.

“Μετά τις επεμβάσεις που είχε, νιώθει πόνο κάποιες στιγμές κάτι το οποίο είναι λίγο δύσκολο για τον παίκτη. Στο παιχνίδι του σαββάτου είχε αυτές τις ενοχλήσεις και πρέπει να το εξετάσουμε γιατί δεν είναι δίκαιο για τον Leighton να παίζει υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι απλά μιά μικρή ενόχληση, κάτι που δεν θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων σίγουρα. Αλλά θα πρέπει να το κοιτάξει κάποιος ειδικός γιατί το πρόβλημα προέρχεται από τις εγχειρήσεις που είχε στο πρόσφατο παρελθόν. Πάντως πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη West Ham.”

Το πρόβλημα για τον Baines δεν επηρέασε τόσο την Έβερτον λόγω της καλής αγωνιστικής κατάστασης του Oviedo ο οποίος ήταν βασικός στα τελευταία παιχνίδια, τώρα όμως ο Κοσταρικανός έχει ένα χτύπημα από τον αγώνα με τη Villa.

“Ο Bryan δεν θα προπονήθει την πέμπτη αλλά θα κοιτάξουμε τις επόμενες μέρες να τον έχουμε έτοιμο για τον αγώνα που ακολουθεί.”

Στα υπόλοιπα ιατρικά νέα πιο κοντά στην ιδανική κατάσταση είναι οι Besic και Gibson ενώ αμφίβολος είναι ο Cleverley που έχασε και τον προηγούμενο αγώνα λόγω ίωσης. 

αφησε ενα σχολιο