1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φιάσκο με Barkley, χάλασε

Φιάσκο με Barkley, χάλασε του Niasse

Η μεταγραφή του Ross Barkley χάλασε την ώρα που περνούσε ιατρικά, καθώς άλλαξε γνώμη και τους άφησε στα κρύα του λουτρού. Η μετακίνηση του Niasse χάλασε, καθώς δεν τα βρήκε ο ατζέντης του με την Πάλας.

    Όλα ήταν έτοιμα για την μεταγραφή του Ross Barkley στην Τσελσι, οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 30 εκατ λίρες, όμως την ώρα που περνούσε τα ιατρικά τεστ άλλαξε γνώμη και ακύρωσε την μεταγραφή σε ένα πρωτοφανές φιάσκο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της επόμενης μέρας, ο παίκτης ήθελε να πάει στην Τότεναμ, όμως η Έβερτον προτίμησε την μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση της Τσέλσι. Ο Μοσίρι δήλωσε ότι θα πωληθεί οπωσδήποτε τον Γενάρη, για να μην φύγει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να κερδίσει χρήματα η ομάδα.

    Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας συμφώνησαν στα 10 εκατ λίρες για τον Oumar Niasse, ο παίκτης είχε μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας αλλά τελικά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή. Αιτία ήταν ο Ατζέντης του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την Πάλας για την αμοιβή του. Η ώρες περνούσαν χωρίς πρόοδο και στο τέλος δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. 

αφησε ενα σχολιο