1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. “Πρέπει να αποδώσουμε και

“Πρέπει να αποδώσουμε και υπό πίεση” ο Barry

Το σχόλιο του έμπειρου μέσου, μεταξύ άλλων, για το τι βλέπουμε να διαδραματίζεται εντός έδρας στη φέτινη πορεία του πρωταθλήματος…

Ο Μαρτίνεθ εντόπισε κάποιο ίχνος φόβου στο να είσαι παίκτης της Έβερτον και να παίζεις στο Γκούντισον αυτή την περίοδο, καθώς έντονες είναι οι φώνες των φιλάθλων, αλλά ο Barry δήλωσε πως οι ιδιοι οι παίκτες πρέπει να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να “αντιμετωπίσουν” και την πίεση της ίδιας τους της έδρας.

“Είναι γεγονός οτι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει και δεν εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας όπως θα έπρεπε. Με την Man. City τους ξεσηκώσαμε (τους φιλάθλους) και μας υποστήριξαν αλλά δεν το εκμεταλλευόμαστε αυτό. Και με τον καίρο οι αντίπαλοι που έρχονται ξέρουν οτι μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα εδώ. Είναι δύσκολο το σημείο που βρισκόμαστε και επιθετίκα όλα λειτουργούν καλά αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα πίσω γιατί δεχόμαστε ανεπίτρεπτα πολλά τέρματα. Οι παίκτες ξέρουμε οτι οι οπαδοί μας είναι δυσαρεστημένοι αλλά πρέπει να αποδώσουμε και υπό αυτές τις συνθήκες.” 

αφησε ενα σχολιο