1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Και επίσημα στην Ρεάλ

Και επίσημα στην Ρεάλ ο Αντσελότι

Πριν από περίπου μισή ώρα, η ομάδα μας έκανε επίσημη την λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος επιστρέφει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της βασίλισσας.

Τελικά δεν κράτησε όσο περιμέναμε η θητεία του Κάρλο Αντσελότι στην ομάδα μας, και παρόλες τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια κατά την διάρκεια της σεζόν ο Ιταλός αφήνει την ομάδα μας μετά από περίπου ενάμιση χρόνο. Ο Ιταλός είπε τα εξής : 

”Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο, τους παίκτες και τους Evertonians για την τεράστια υποστήριξη που μου έχουν δώσει κατά την θητεία μου στον σύλλογο. Έχω απόλυτο σεβασμό για όσους σχετίζονται με την Έβερτον και ελπίζω να επιτύχουν τις συναρπαστικές ευκαιρίες που έχουν μπροστά τους. Παρόλο που απόλαυσα τον χρόνο μου στην Έβερτον, μου παρουσιάστηκε μια απρόσμενη ευκαιρία η οποία πιστεύω ότι είναι η σωστή κίνηση για εμένα και για την οικογένεια μου αυτή την στιγμή. Η ομάδα μας ευχαρίστησε τον Ιταλό για τις υπηρεσίες του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και πλέον αναζητεί τον καταλληλότερο άνθρωπο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.    

αφησε ενα σχολιο