1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Jagielka: Η αμυντική συνοχή

Jagielka: Η αμυντική συνοχή το “κλειδί”

Ο αρχηγός δηλώνει πως η καινούρια αμυντική συμπεριφορά που δείχνει η Έβερτον μπορεί να λειτουργήσει ως πλατφόρμα για την ανάδειξη των επιθετικών της ομάδας.

Η ομάδα μας έχει χάσει μόλις ένα από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα αλλά αυτό το σάββατο θα φιλοξενηθεί από την υποψήφια για τον τίτλο Man. City που βρισκόταν σε καλή φόρμα μέχρι να υποταχθεί στο White Hart Lane στις αρχές του μήνα. Η Έβερτον έχει δεχθεί μόλις πέντε τέρματα μέχρι τώρα και ο Jagielka πιστεύει πως αν αυτός και οι υπόλοιποι αμυντικοί συνεχίσουν την καλή τους απόδοση, οι επιθετικοί της ομάδας μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

“Νομίζω πως είμαστε πολύ δυνατοί αμυντικά και αν οι επιθετικοί μας βρεθούν στη μέρα τους είναι ασταμάτητοι. Τώρα αυτός είναι ο ρόλος μας, εμείς θα σιγουρέψουμε τα πράγματα πίσω και αυτοί θα πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι για την ομάδα. Έχουμε τουλάχιστον 4 μπροστά που μπορούν να σου πάρουν το παιχνίδι μόνοι τους και αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Εμείς σαν άμυνα θέλουμε να συνεχίσουμε τα clean sheets και να έχουμε μιά σταθερότητα στην απόδοση μας.”

Ο Jagielka είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του σαββάτου καθώς είχε έναν τραυματισμό και το ίδιο ισχυεί και για το βασικό επιθετικό όπλο της Έβερτον, Lukaku.

αφησε ενα σχολιο