1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πρωτάθλημα εν μέσω κορονοιού

Πρωτάθλημα εν μέσω κορονοιού

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η μιμή χτενίζεται! Χθες βράδυ ανακοίνωσαν ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο!!! Μετά από κρούσμα ιού σε Arteta και Odoi είπαν τελικά και κατέβασαν από το site τους την ανακοίνωση περί αγώνων και τώρα μάλλον θα αναβληθούν οι αγώνες!

Δηλαδή σχολιάζουμε τη χώρα μας για αυτό για εκείνο και το άλλο, αλλά δεν βλέπουμε άλλες χώρες ότι ζουν στο πέρα βρέχει! Και μιλάμε για την Premier League (σοβαρή διοργάνωση, λέω εγώ) και πριν με φάτε για το “αγαπημένο” πρωτάθλημα στους περισσότερους (όχι δικό μου πάντως) να αναφέρω τι είπε χθες ο Hamilton για την F1 όταν ακόμα δεν είχαν αποφασίσει για την διακοπή του αγώνα! Cash is king!!

Anyway, ας κάνω μίαν αναφορά για το παιχνίδι της Δευτέρα σε περίπτωση που διεξαχθεί το παιχνίδι το τι έχουμε να κάνουμε. Την Κυριακή παίξαμε με κατεβασμένα βρακιά, τόσο απλά….. Έχω αναφέρει ότι ναι μεν ο Anceloti είναι μεγάλο όνομα στους πάγκους των γηπέδων αλλά έως τώρα δεν είδα κάτι περιωπής από ματς που έκαιγαν οι κώλοι μας! Μεγάλο παιχνίδι έχουμε να κερδίσουμε από εποχής Ferguson! Το ότι κερδίσαμε ματς με Burnley, West Ham, Brighton ή Yeovil δυστυχώς δεν μου λέει κάτι! Του δίνω ένα δίκιο για το ότι η ομάδα δεν είναι δική του, όμως δεν δέχομαι ενώ έχει προπονήσει αυτή την ομάδα επί 3 μήνες να μην ξέρει αν πρέπει να αγωνίζεται ο Shneiderlen ή όχι, να κάνει ακόμα αλχημείες σε άμυνα ή κέντρο. Έλεος δηλαδή!! Καταστάλαξε ρε φίλε σε μία 11αδα και βάδισε με τα συμφωνηθέντα…

Ανακατεύει συνέχεια την τράπουλα μία από εδώ και μία από εκεί… Όσο για το ματς της Δευτέρας (αν γίνει) είμαστε ήδη χαμένοι, έτσι απλά λιτά και απέριττα! Αν εξαιρέσω το ματς με την United που παίξαμε καλά και με την Arsenal (παρόλο που πήραμε κουλουράκι), δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε πεθαμένες ομάδες…Και που στε έρχεται ακόμα μία πεθαμένη ομάδα η Tottenham, θα την αναστήσουμε και αυτήν. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να αλλάξει στο club, τα έχω αναφέρει πολλές φορές εδώ και η αλήθεια είναι ότι επειδή έχω μιλήσει και σε forum με άλλους συνοπαδούς μας από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επικρατεί η άποψη που μόλις ανέφερα! Γιατί φοβόμουν μήπως ήμουν εγώ εκτός “θέματος”! Καλό κουράγιο τη Δευτέρα σε όποιον κάτσει και δει το ματς ή κατς!

αφησε ενα σχολιο