1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ανεβαίνουν τα ζαχαρωτά

Ανεβαίνουν τα ζαχαρωτά

Παρατηρώ ότι η ομάδα έχει αλλάξει στάση, στον τρόπο που διαχειρίζεται τα pre-game matches και τι εννοώ με αυτό. Είναι οι δηλώσεις και ο τρόπος αντίδρασης παικτών και τεχνικού επιτελείου πριν ένα ματς.

Στις αρχές τις σεζόν το στυλ μας ήταν κάπως υπεροπτικό (και καλά κάναμε, έχουμε όνομα, ΤΙΤΛΟΥΣ δεν έχουμε όμως), του στυλ έλα μωρέ το ματς θα το πάρουμε κτλ κτλ. Από το ματς της Burnley και έπειτα άλλαξε ο διακόπτης (φταίει ο Silva?? δεν το γνωρίζω αυτό). Όταν αναφέρω τον coach δεν εννοώ για τη φυγή του κτλ αλλά αναφέρω πως έκανε το team να είναι πιο συνεσταλμένο απέναντι προς τα media και τον κόσμο της!

Μακάρι να άλλαξε όλο αυτό και το οικοδόμημα που ονομάζεται EVERTON FOOTBALL CLUB να αναγεννηθεί από τις στάχτες του! Σοβαρά βασικός ο Tosun, πως και έτσι? Είδε και από είδε, χαχαχα δεν το λέω για να κοροϊδέψω, αλλά σε ένα άρθρο μου πριν 1 μήνα περίπου είχα αναφερθεί πως έπρεπε να χρησιμοποιείτε πιο τακτικά στη βασική 11αδα. Το αποτέλεσμα είναι καλό και από απόδοση ευκαιριών και μπάλα αρκετά καλό. Δεν μου φάνηκαν οι απουσίες κάποιων παικτών (βλέπε Gomez).

Στα τελευταία 5 ματς έχουμε 4 ΝΙΚΕΣ!!!!!!! και μόλις 1 ισοπαλία! Το αποτέλεσμα φανταστικό….

Αυτή τη φορά δεν θα μπω σε στατιστικές λεπτομέρειες όπως κάνω στα τελευταία άρθρα.

ΥΓ. Ο Holgate έχει ανεβάσει το επίπεδο της άμυνας! Δεν το πίστευα μέχρι που το βλέπω live! Όλοι τον ανέφεραν για ρεζέρβα και πάγκο αλλά το παλικάρι βγάζει τα δόντια του στον κάθε striker της αντίπαλης ομάδας. Άσε που στα στημένα είναι μέσα στις φάσεις (βλέπε πλάγιο του Digne και από σπόντα βρέθηκε στο κεφάλι του Holgate για το 1-2!) Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Έχουμε ανάγκη τέτοιους παίκτες!

αφησε ενα σχολιο