1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Μαρτίνεθ μίλησε για

Ο Μαρτίνεθ μίλησε για την Έβερτον

O Roberto Martinez έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC και μίλησε για τα τρία χρόνια παρουσίας του στο Goodison Park. Τόνισε επίσης, ότι κρατάει σαν θησαυρό της αναμνήσεις από την ομάδα.

    ” Όλοι γνωρίζουμε ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα καθορίζουν την πορεία του προπονητή. Κοιτάζοντας πίσω μπορώ να πω ότι δεν ήταν για την κακή περσινή πορεία, η την ήττα στον ημιτελικό, αλλά και για τις τρεις σεζόν μου στην ομάδα. Ο προπονητής στην Έβερτον πρέπει να διεκδικεί κάποιο τρόπαιο και να παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη. Αν δεν τα κάνεις αυτά κινδυνεύεις να απολυθείς. Κρατάω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από την Έβερτον, την έξοδο στην Ευρώπη, τους 72 πόντους στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στους 16 Europa League και τους ημιτελικούς σε FA Cup και League Cup.

    Είχαμε ένα άσχημο εντός έδρας ρεκόρ και δεχτήκαμε αρκετά γκολ, όμως νομίζω ότι οφειλόταν σε ψυχολογικούς παράγοντες. Εκτός έδρας ήμασταν αρκετά ισχυροί, αλλά και στα κύπελλα παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί. Είχαμε μεγάλη πίστη και προσδοκίες να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. ” 

αφησε ενα σχολιο