1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Χρόνο ζήτησε η κυβέρνηση

Χρόνο ζήτησε η κυβέρνηση

  Η κυβέρνηση ζήτησε περισσότερο χρόνο για να εξετάσει την εφαρμογή σχεδιασμού της Έβερτον για νέο στάδιο στην αποβάθρα Bramley-Moore.Η προβλεπόμενη περίοδος 21 ημερών από την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου του Λίβερπουλ που είχε η κυβέρνηση για να εγκρίνει τα σχέδια του έργου τελειώνει αύριο.

 

   Πάντως σύμφωνα με τα δημοσίευμα της echo ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο ούτε η Έβερτον έχουν εκπλαγεί από το αίτημα, δεδομένης της κλίμακας και της πολυπλοκότητας του έργου.

 

 Εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου της Λίβερπουλ δήλωσε: ′′ Το Δημοτικό Συμβούλιο της Λίβερπουλ ενημερώθηκε από το Τμήμα Στεγαστικών, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι ο Γραμματέας Εξωτερικών ζήτησε περισσότερο χρόνο για να εξετάσει το ψήφισμα για την έγκριση της εφαρμογής σχεδιασμού της Έβερτον για την κατασκευή νέου γηπέδου στο Bramley Moore Dock. Αυτή η οδηγία έχει γίνει δεκτή σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο σχεδιασμού.”

   Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το πόσο ακόμα η κεντρική κυβέρνηση σκοπεύει να εξετάσει τα σχέδια, αλλά έχουν υπόψιν τις φιλοδοξίες της Έβερτον να έχει έτοιμο το γήπεδο για τη σεζόν 2023/24.

αφησε ενα σχολιο