1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Υπενθύμιση-ενημέρωση μελών

Υπενθύμιση-ενημέρωση μελών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα.

Αρχικά σήμερα 21 Ιανουαρίου 2017 λήγει η προθεσμία που δώσαμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκδρομή μας στο Λίβερπουλ και το Goodison Park.Στις 18 Μαρτίου 2017 θα είμαστε εκεί τουλάχιστον 7 μέλη, σύμφωνα με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής. Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουν ακόμα οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους να το κάνουν σύντομα. Μια και πρόθεση μας είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα στείλουμε τα στοιχεία για τα εισιτήρια για το παιχνίδι.

   Επίσης όσα μέλη έχουν ήδη οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους, θα θέλαμε να τους πούμε ότι καλό για αυτούς θα ήταν να προχωρήσουν σε κλείσιμο αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείου διαμονής για να μην δυσκολευτούν στην συνέχεια για εισιτήρια καλά ξενοδοχεία κλπ.

   Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι μετά την πρόσφατη ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων που είχαμε με εκπρόσωπο της ομάδας, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε την ξενάγηση (tour) στο γήπεδο. Δυστυχώς όπως ενημερωθήκαμε θα συνεχίσουν να γίνονται έργα στο περίβολο του γηπέδου και όχι μόνο, κάτι που για λόγους ασφαλείας, έχει αναστείλει τον τελευταίο καιρό τις ξεναγήσεις στο γήπεδο.Όμως ως μια μικρή χειρονομία καλής θέλησης μας προσφέρουν μια φωτογραφία πριν το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο με έναν από τους πρεσβευτές της ομάδας όπως μας έγραψαν(πιθανόν κάποιον παίκτη).

   Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε ξανά σε μια ολιγοήμερη ψηφοφορία σχετικά με το πανό που προτιμάτε να φτιάξουμε, παρακαλούμε στην συμμετοχή των μελών μας.

   Τέλος εδώ και αρκετές μέρες έχουν αποσταλεί στην Έβερτον τα στοιχεία που έχουμε λάβει από μέλη ανά την Ελλάδα.Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το κλαμπ μας αριθμεί μετά από μόλις ένα χρόνο ύπαρξης ήδη 57 μέλη.

                                                                                          ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

αφησε ενα σχολιο