1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΞΕΚΙΝΑΕΙ !

ΞΕΚΙΝΑΕΙ !

 Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Rafa Benitez η Έβερτον ανακοίνωσε ένα ακόμα πιο σημαντικό νέο την ημερομηνία έναρξης εργασιών για το νέο γήπεδο και είναι μάλιστα πάρα πολύ κοντινή. 

 Οι εργασίες ανέγερσης για το νέο γήπεδο απο την ανάδοχο του έργου την εταιρία Laing O’Rourke , ξεκινάνε επίσημα στις 26 αυτού του μήνα.Αναμένεται ότι η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να δει τον σύλλογο ενδεχομένως να μπει στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο την σεζόν 2024/25. 


 Τον περασμένο μήνα, η Έβερτον είχε εμπειρογνώμονες όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο σημείο ανέγερσης που πραγματοποίησαν προκαταρκτικές εργασίες με πολλές έρευνες και δοκιμές.
Για το πρώτο στάδιο απο τα συνολικά 12 της κατασκευής, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την προετοιμασία του χώρου για την επερχόμενη κατασκευή. 

 

  Η επισκευή και η συντήρηση του καταγεγραμμένου τοίχου αποβάθρας Βαθμού II θα είναι αρχικά στην ημερήσια διάταξη, ενώ θα σταθεροποιείθει επίσης ο υδραυλικός πύργος που βρίσκεται στην τοποθεσία που γίνεται το γήπεδο και είναι μέσα στις δεσμεύσεις της ΄’Εβερτον η συντήρηση και επισκευή του.

αφησε ενα σχολιο