1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κούμαν:Δείξαμε ότι μπορούμε να

Κούμαν:Δείξαμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε

Ο Ρόναλντ Κούμαν έμεινε ευχαριστημένος από την μαχητικότητα της ομάδας αλλά παραδέχθηκε πως η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση.

Αρχικά ο Ολλανδός μάντατζερ απάντησε για το γρήγορο τέμπο που έδωσε η ομάδα μας στο παιχνίδι λέγοντας “Είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί είχαμε μια καλή αρχή στο παιχνίδι και το κάναμε δύσκολο για αυτούς.Ξεκινά από τους επιθετικούς(γρήγορο τέμπο) και αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Μπορεί να είναι πολύ πιο άνετα για τους μέσους, για τους αμυντικούς. Αυτό ήταν πολύ πιο θετικό σήμερα.Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή.Χρειάζεται να βελτιωθούμε αλλά ήμασταν πολύ καλύτερα σήμερα από ό, τι την περασμένη εβδομάδα. Ήμασταν πραγματικά πολύ συμπαγείς

και ήταν δύσκολο για τον αντίπαλο να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες.Ξεκινήσαμε κάνοντας το δύσκολο για τον αντίπαλό μας όταν έχει την μπάλα. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη εβδομάδα.Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε καλύτερες κινήσεις μέσα στο γήπεδο.Είδατε μια έλλειψη εμπιστοσύνης με την μπάλα. Αυτό είναι όλα σχετικά με τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά θα γίνουν καλύτερα, αν δείξουμε αγωνιστικό πνεύμα.Φυσικά και ήταν απογοητευτικό να χάνουμε 1-0 κάτω πριν το ημίχρονο. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε.Δείξαμε τη δέσμευση και τις ιδιότητες και οι τρείς αλλαγές είχαν μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι μας  και ήμασταν η πιο επικίνδυνη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.Ο De Gea έκανε δύο φανταστικές αποκρούσεις.“Τέλος όταν ρωτήθηκε η άποψή του για το ότι ο διαιτητής του αγώνα Michale Oliver δεν απέβαλε τον Marcos Rojo μετά το πολύ άσχημο τάκλιν με τα δύο πόδια στον Gueye ο Κούμαν είπε “Ητάν δύσκολο΄.Ίσως αν ο διαιτητής το ξαναδεί , να έδινε μια κόκκινη κάρτα.Έχουμε πάντα τις συζητήσεις και αν είναι κόκκινη ή κίτρινη, ένα πέναλτι ή όχι, αλλά τελικά νομίζω ότι είναι το 1-1 ένα δίκαιο αποτέλεσμα“.

αφησε ενα σχολιο