1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κλείσαμε προπονητή και ξεκινά

Κλείσαμε προπονητή και ξεκινά η σεζόν με αρκετά ερωτηματικά….

 Σχετικά γρήγορα η ομάδα μας έκλεισε προπονητή τον Benitez που έχει διχάσει γενικά τις κοινότητες των toffees ανά τον κόσμο. Σαφώς και είναι ένας έμπειρος κοουτς που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο αλλά μπορεί και λόγω πίεσης του κόσμου να μην αποδώσει τα αναμενόμενα και να πάμε χειρότερα και από πέρυσι. 

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στην ομάδα μας, σαφώς και την ξέρει πάρα πολύ καλά! Καλύτερα από τον καθένα, τόσα χρόνια στο Λίβερπουλ και αν δεν κάνω λάθος η οικογένεια του κατηκοεδρεύει στο Λίβερπουλ από τότε που ήταν προπονητής της. Οπότε εν ολίγης έχει γίνει κατά κάποιον τρόπο “βρετανός”.

Αυτά όσον αφορά τον προπονητή. Η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Finch Farm, με μεγάλες προσδοκίες για αυτή τη σεζόν. Αναμένουμε τις επερχόμενες μεταγγραφές που διαλαλλούν τα tabloids και βλέποντας και κάνοντας! Φυσικά δεν μπορώ να πω πως είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος όπως ακριβώς στην περυσινή καλοκαιρινή σεζόν. Για μένα η χρονιά ξεκινά με πολλά ερωτηματικά και πολλά ΑΝ. Σαφώς και δεν έχουμε κάποια μεταγγραφή για να μας δείξουν κάτι και σε εμάς, οπότε αναμένουμε!

Η λογική λέει ότι τις πρώτες κινήσεις θα τις δούμε μία βδομάδα μετά τον τελικό του EURO. Τότε θα ξεκινήσει η αναζήτηση ή η κατάληξη κάποιων από αυτούς που έχουν αναφερθεί.

ΥΓ. Με αφορμή τη μεταγγραφή του Benitez στην ομάδα μας, ο πρωην παίκτης της Aston Villa, Agbonlahor ανέφερε ότι ο Benitez είναι πισωγύρισμα για την Everton, είναι πολύ καλός προπονητής, όμως ο κόσμος δεν θα είναι στο πλευρό του για να τον στηρίξει και ειδικά τώρα που ο κόσμος θα ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Ίσως δεν μπορέσει να αποφέρει τα αποτελέσματα που θα θέλει αυτός κάτω από μεγάλη πίεση που θα δέχεται καθημερινά στο Goodison Park.

αφησε ενα σχολιο